Fondoten konusunda baya bir sıkıntı cektim .Cunk hafif sivilce var yuzumde ama esas problemim yağlanmaydı.la roche posay toleriane teint fluid kulandığım en mukemel fondotendi .Cunku hem ten rengimin aynısydı (bende beyaz tenliyim) hemde kapatıcılığı mukemeldi.Svilceleri de kururtucu ozelliği de vardı ama şu anda piyasda yok estee double wear aldım.fakat yuzumde resmen ağırlık hissettim.yuzumun gozenklerinin kapandığını hissetm diyebilrim.Ayrıca yuzumen cıkarmak icin kac tonikli pamuk harcaığımı dahatırlamıyorum.Gunluk bu kadar makyajyapmayı da sevmiyorum ..Şu anda loreal infallible kullanıyorum.Hic fena değil.yağlanma yapmıyor. Acık tenli olmama rağmen kullandığım tonu cok guzel.maske gibi durmuyor.Dans ve tiyatro eğitmeniyim o kadar harekete rağmen yuzumde akşam saatlernde hic sıkıntı olmuyor.ama en onemlisi benim icin dediğim gib yağlanma yapmıyor.tonu 125 naturel rose.br deneyin derim.dahaacık 2 tonu daha var.fiyatı 45 tl civrında.daha da uygun..sevgiler..iyi bayramlar..
(ozel mesaj yollyn arkadaşlar henuz ozel mesaj yolama hakkım yok ama cevap burada [/