Evet sonunda aradığım rimeli buldum ve bu rimel PASTEL EX PRESS VOLUME+LENGTH MASKARA!Urunun vaat ettikleri:
Ozel olarak geliştirilmiş formulu ,kirpikleri siyahın en yoğun tonuyla boyarken aynı zamanda kirpiklere ekstra dolgunluk ve hacim verir.Silikon bazlı esnek fırcası sayesinde en kısa ve en ince kirpikleri bile kolaylıkla yakalayarak uzamasını sağlar.10 gr.
Bu rimeli bircok blogda gordum ve kullananlar gayet memnunlardı.Rimellere duşkunluğumden ben de bir şans vermek istedim.Bugun makyajımda denedim bu rimeli gercekten vaat ettiği herşeyi gercekleştiriyor.Kirpikleri dolgunlaştırıyor,uzatıyor,hacim veriyor.Fırcası plastik ve cok kullanışlı.Tek bir kat bile surmek yetiyor ama ben yoğun rimel sewdiğim icin iki kat gectim ve muhteşem bir goruntu cıktı ortaya.Nerdeyse takma kirpik takmış gibi oldum.En kısa kirpiklerimi bile uzattı ve hacim verdi.Ayrıca goz altlarıma dokulme felan da yapmadı.Gayet kalıcı bir rimel,uzun sure gozumde kalmasına rağmen ilk surduğum anki gibi hala.Fiyatına gelecek olursam 9.90 TL.Eğer guzel ve uygun fiyata bir rimel arıyorsanız bu rimeli kesinlikle kacırmayın derim ben