merhabalar ben yaklaşık son 3 senedir surekli olmasada kozmetik amaclı hareli mavi lens kullanıyorum ve herkesin cok beğendiği goz makyajımla lensimi butunleştiren bu formulumu sizlerlede paylaşmak istedim
oncelikle kendim evde hazırladığım pudra,vucut losyonu,ve az miktarda fondotenimle karıştırıp kucuk bir kabta sakladığım far bazımı gozlerime uyguluyorum (tavsiye ederim)
gozlerimin dibine flormar (no:103) waterproof eyeliner cekiyorum
ust kısma ise yine flormarın Quarted Eye Shadow 4'lu mavi far ve tonlarından beyazı goz pınarlarımdan alt ve ust kirpiklerimin başlangıc yerinden ortasına kadar far fırcası yardımıyla yayıyorum
daha sonra en koyu (lacivert) renk olanı ust kirpik diplerimin tamamına yine far fırcası yardımıyla ince cekilde suruyorum
daha sonra gok mavisi olan farı ust gozumdeki surduğum beyaz farın bitiminden gozumun bitimine kadar fırca ile yayıyorum
alt kirpik diplerimede normal mavi farı bir şekilde pamuk yardımıyla dağıtarak dumanlı bir gorunum elde ediyorum
daha sonra goz kapağımın cok az icerisinden başlayarak diplinerimi uyguluyorum ve kurumasını bekliyorum
en son olarak maybelline the colossal volum exprees (dışı sarı) siyah maskaramı ust kirpiklerime tamamen uyguluyorum
kirpiklerinizin daha siyah uzun ve berlirgin olmasını istiyorsanız bir katı surdukten sonra biraz bekleyerek ikinci katı uygulayın
son olarakta benim golden rose'dan aldığım mavi renk maskaramı sadece kirpik uclarıma uyguluyorum goze harika bir efekt katıyor
işte bu kadar herkes bu goz makyajımı cok beğeniyor bende sizlerle paylaşmak istedim

buda resmi