Kızlar bugun bu ruju aldım, sizlere de tavsiye ederim. İlk defa bu kadar kalıcı bir ruj kullandım. 10 saatlik kalıcılığı olduğu soyleniyor. 10 saat kalır mı şu an bilmiyorum ama 5 saat kaldığı kesin zemuszemus Almadan once tester ını denedim. Daha sonra yemek yedim, bişeyler ictim ve hala dudağımda. Sadece uzerine surulen parlatıcının etkisi biraz geciyor. Eve geldiğimde cıkarmaya calıştım, cok zor silinen bir ruj. Benim dudaklarımı kurutmadı, cok da memnun kaldım. Shimmering Ping rengini aldım. Daha sonra farklı renklerini de deneyeceğim. Yalnız urunu benim gibi kozmetikcilerden alarak boşuna fazla para vermeyin, nette cok daha ucuza bulabilirsiniz. Tabi orjinal urun sattığına emin olduğunuz sitelerden alışveriş yapın. Bu arada yanında creme puff almıştım. Max Factor de şu an kampanya var. Herhangi iki urun alana hediye veriliyor. Şık bir makyaj cantası, standart boy bir goz kaleminin yarısı kadarını uretmişler, 15 millik lasting performance fondoten, beige sanırım en acık tonu ve pembe-kırmızı arası yarım boy bir ruj. Max Factor den urun almayı duşunuyosanız elinizi cabuk tutun cunku hediyeleri coook beğendim. Herkesin kullanabileceği tonlar.
Max Factor Lipfinity Colour & Gloss / Shimmering Ping (Benim aldığım renk) ;

Urunun diğer renkleri;