selam kızlar.benim kaşlarımın uc kısımları genelde dokulur bu ara yine dokuldu. cok kotu gorunuyor.sanki kaşımın yarısı yokmuş gibi duruyo. gecenlerde aktara gittim argan yağı almak icin sonra aklıma geldi bi soruyum dedim. kaşımı gosterdim uc kısımları surekli dokuluyo dedim. bi krem yağ yada sserum gibi bişey varmı diye sorduğumda bana kaş kirpik bakım yağı verdi.fiyatı 15lira. rimel kabının icinde cift taraflı. fıcalı tarafı kirpiğe ruj aparatı olan tarafıda kaşa suruluyo hazır aparatta olduğu icin kullanmıda cok pratik yağı fazla surdum az surdum derdide olmuyo hemde yağa boşa gitmiyo bunun icin de uzun sure yeter .kullnamaya başlayalı 4gun oldu kaşlarım baya duzeldi. hemde daha guzel gorunuyo. kirpiklerimde uzadı. şimdi aklıma geldi netten bi araştırdım aldığım marka guvenilir bikac sitede satılıyo tabi fiyatı daha yuksek. reklam olur die isim veremediğim icin bakım yağının iceriğini paylaşmak istedim belki kullanmak isteyen olur die.gece yuzumu yıkayıp yatarken suruyorum. bu kadar arkadaşlar opuyorum hepinizi

İcerik;

KİRPİK BAKIM YAĞI; iceriğinde bulunan bitkisel yağlar ve ozellikleri şoyledir. HİNT YAĞI; Hint Yağı yuzyıllardır sac ve kirpik bakımında kullanılan etkili bir bakım urunudur. Hint Yağının kirpikler uzerinde gurleştirici ve uzatıcı etkisi vardır. FINDIK YAĞI; Fındık yağı yıpranmış şeklini kaybetmiş kirpikleri onarır. Kirpiklerin duzgun ve kıvrık gorunmesini sağlar. BUĞDAY YAĞI; Buğday yağı guclu antioksidan iceriği sayesinde kirpiklerin dış etkenlere karşı direncini arttırır. Ayrıca Buğday yağının sahip olduğu UV ışınlarını filtreleme ozelliği sayesinde kirpikleri guneşin zararlı etkilerinden korur. TATLI BADEM YAĞI; Tatlı Badem Yağı zengin mineral iceriği sayesinde kirpikleri besler ve parlamasını sağlar.

KAŞ BAKIM YAĞI; iceriğinde bulunan bitkisel yağlar ve ozellikleri şoyledir. FINDIK YAĞI; Yıpranmış şeklini kaybetmiş kaşları onarır, kaşların dağınık ve şekilsiz durmasını onler. KAYISI CEKİRDEK YAĞI; Kayısı cekirdek yağı goz cevresi tarafından kolaylıkla emilen etkili bir bakım urunudur. Ozellikle goz altı morlukları icin kullanılan kayısı cekirdek yağı, kaşları nemlendirip beslerken aynı zamanda goz cevresi bakımınıda yapar. BUĞDAY YAĞI; Buğday yağı guclu antioksidan icerği sayesinde kaşların dış etkenlere karşı direncini arttırır. Ayrıca buğday yağının sahip olduğu UV ışınlarının filtreleme ozelliği sayesinde kaşları guneşin zararlı etkilerinden korur. SUSAM YAĞI; Yuz yıllardır ağrı giderme amaclı masaj yağı olarak kullanılmaktadır. Kaşlara uygulanması bu bolgede oluşan baş ağrılarını azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca etkili bir nemlendirici olduğundan kaşların yumuşamasını ve kolay şekil almasını sağlar. COREKOTU YAĞI; Antiseptik ozelliği sayesinde kaşları korur. Derideki kan dolaşımını arttıracağından kaşları besler ve daha canlı gorunmesini sağlar. JOJOBA YAĞI; Kaş uzerinde ince bir tabaka oluşturarak kaşları dış etkenlerden korur canlı ve parlak gorunmelerini sağlar. ISIRGAN OTU YAĞI; Hucre yenileyici ozelliği sayesinde kaşları yeniler ve daha guclu hale getirir. E VİTAMİNİ; E vitamini antioksidan ozelliği sayesinde kaşlarınızı dış etkenlerden korur ve yıpranmalarını onler. Kaşların encok ihtiyac duyduğu vitamin olduğundan kaşların beslenmesinde etkilidir.