hepinizin bildiği gibi artk yokmuş gibi duran makyajlar revacta. peki "yokmuş gibi makyaj" hangi urunlerle nasıl yapılır? oncelikle cildinizi iyice temizlemelesiniz benim onerim yves rocher hydra vegetal.daha sonrasında fondoteninizi puruzsuz uygulayabilmek icin nemlendirmelisiniz. nemlendiricinizden sonra makyajın kalıcılığını arttırmak icin dilerseniz primer yani makyaj bazı kullanmanız. Benim onerim loreal paris lumi macique makyaj bazı. şimdi sıra geldi fondotene. eğer problemli bir cildiniz yoksa kapatıcılığı hafif olan ve cok ince bir fondoten kullanmanız makyajınızn dha doğal durmasını sağlayacaktır. bu konudaki onerim de hic şuphesiz MAC face and body. evet şu anda cildimiz iyi gorunuyor fakat bir kac eksiğimiz var. goz altlarınızı yine hafif kapatıcılığı olan aynı zamanda aydınlatma işlevi goren bir urunle aydınlatırsanız daha iyi bir gorunum elde etmiş olursanız. bunun icin de yine loreal paris lumi mcique aydınlatıcı kalemini tavsiye ediyorum. şimdi sıra geldi allığa. allığınızı cildinize uygun cok doğal tonlarda secmeli ve hafif uygulamalısınız. eğer beyaz tenliyseniz bebek pembesi esmerseniz şeftali tonlarında bir allık secmelisiniz. allık doğru uygulandığı takdirde cildinizin sağlıklı bir gorunum kazanmasına yardımcı olur.benim onerim bebek pembesi tonlarında yver rocher 10 teınt claır rose allığı. allığı da surdukten sonra yanaklara cok hafif bir ışıltı gecelim. bunun icin de onerim son derece menun kaldığım ve iyi ki almışım dediğim bir urun olan MAC lightscapade aydınlatıcı pudra. aşağıdaki urunlere tıklayarak bahsettiklerim hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz
yves rocher hydra vegeta
MAC face and body fondoten
MAC lightcapade aydınlatıcı pudra
bahsettiğim diğer urunlerin yazılarını da yaknda yazacağım bloğumu takip ederseniz gorebilirsiniz. Peki sizler doğal makyaj hakkında ne duşunuyorsunuz ve onerilerniz nelerdir? hangi urunleri kullanıyorsunuz?