Bugun ozellikle gidip fiyatına baktım, 9.50 idi. Bana soracak olursanız, bu paraya cok cook değer bir maskara. En kucuk kirpikleri bile kabarık gosteriyor. Bu gune kadar kullandığım diğer maskaralardan daha iyi bulduğumu soylemeliyim. Tabi ki kabarık bir gorunum tercih ediyorsanız. Doğal bir gorunum tercih ediyorsanız bir onceki yazımı okuyun.
Fiyatı 10 liranın altında ama bir cok 20-30 liralık maskaraya taş cıkartır desem yalan olmaz. Ben maskarada, nedenini bilmiyorum, inanılmaz derecede titizim. Pazarlanandan yuzde birlik bile aşağı bir performans verse, coğunlukla o urunu ya fazla kullanmıyorum ya da bir daha almıyorum. Ama Essence'in bu urununun tum beklentilerimi karşıladığını soyleyebilirim. Belki de ben fazla bir beklentim olmadan elde ettiğimdendir, ama iyi ki hayatıma girdin maskara! Şimdi onsuz makyajlarım tamamlanmamış hissediyorum. Ancak biraz kirpikleri topladığını soyleyebilirim. Ustunden bir kere de kirpik ayırıcı ozelliği olan bir maskara ile gecmek işe yarayabilir. Hem volum veren hem de kirpikleri guzel ayrıştıran bir urun bulana kadar benimlesin

Bir sonraki yazımızda goruşene dek, hepinize şeker tadında bir gun diliyorum !