SLM KIZLAR;
Normalde kaş şeklim kalın ancak yanlış almalar sonucunda inceldi aslında ck ince sayılmaz ama ben kalın kaş sevdiğim icin uzatmayı deniyorum.işe yaramayan yontemleri hic denemeyin derim mesela badem yağı kesinlikle işe yaramıyor aylarca her gece surdum hic bir değişiklik olmadı sarımsak yağını duydum kullanmadım ama kullananların fazla faydasını gorduğunu soyleyemem herşeyin doğalı en iyisi yağ yerine doğal sarımsağı tercih edin kesin sarımsağın ucunu kaşınıza hem ters hem de duz olarak tarıyormuş gibi surun sonra suyu gidecek zaten bu iki hareket neticesinde ucunu ince şekilde tekrar kesin ve aynı işlemi sarımsak surulemeyecek kadar ufalana kadar iki kaşınıza da uygulayın iki kaş icin ben toplam bir diş sarımsak kullanıyordum ve inanın yaklaşık 10 gunde faydasını gordum. Birde eğer bulabiliyosanız zeytinyağı deneyin ama marketlerde satılanlardan değil doğal işlenmemiş zeytinyağı olmalı rengi genelde yeşilimsi ve acımsı bir kokusu olur pazarlarda bulabilirsiniz pet şişelerde satılıyor. bu da kaşı cıkarmaktan cok besler sarımsakla gurleşen kaşlarınızın tekrar dokulmemesi icin surebilirsiniz. Ben 10 gun kadar deneyip bıraktım ama tekrar başlicam ve 1 ay kadar uygulamayı duşunuyorum bu arada kaşlarımı kesinlikle kuafore aldırmıyorum hep kendim alırım sizde dememeyin steril olmayan malzemeler kaş doker ben cımbızımı evde bile kaynatıp oyle kullanıyorum kızlar bu arada kaşlar uzama aşamasındayken otu gorunurler biri ordan diğer farklı bir yerden cıkar bu surecde de kaşlarınızı fabercastelin 8b resim kalemi ile boyayabilirsiniz kaş kaleminden daha doğal duruyor.bu arada tam diilsede kaşımın gozuktuğu kadarın resmini ekliyorum kızlar goz atarsınız