Merhabalar..Makyaj bolumunde cok az insan var yardim alabilmek icin buraya actim. 19bucuk yasindayim

universite okuyorum. Artik ben de duzenli ve bakimli olmak istiyorum bu yuzden okullar acılmadan gunluk cilt bakımı rutinimi ve Hafif bir makyaj rutini oluşturmak istiyorum. Karma cilde sahibim kafamdaki soru isaretlerini yazacagim lutfen yardimci olun.. Ben bb krem, matlaştırıcı pudra ve goz altı kapatıcısı kullanmak istiyorum. 1-Parlamayi onleyebilen KALICI bir pudra onerirmisiniz bana? Ozellikle maybelline ya da lorealden başarılı bir matlastirici pudra onerebilir misiniz? 2-goz altlarimda koyuluklar var ve bakıslarimi bile etkiliyor bu. Kaliteli ve kalıcı bir goz altı kapatıci aydinlatici onerebilir misiniz? Fiyati ucuk olmazsa sevinirim ogrenciyim malum

3-goz alti kapaticisi ilk kez kullanacagim.. altina bi goz alti kremi surmeye gerek var mi? Ve temizlerken nasil temizlenir 4-Ve ennnnnnnnn onemlisi aksam bu urunleri yuzumden nasil temizlemeliyim iyice temizlenmesi icin? Uzun oldu nolur kusura bakmayin