Arkadaslar ben Cocuklugumdan beri dolu dolu sac kremini kullanirdim olmassa olmazlara goturmustum resmen
Gecen bir arkadasa Sacimin cok yavas hatta hic uzamadigini soyledim sordu sordu sordu en sonunda buldu Sac kremini megerse sacin dibine surmemek lazimmis hic surmesen daha iyimis ama eger sureceksen sadece uclarina sur dedi
sac kremini kullanmak isteyen kullansin saci yumusatir nemlendirir ve kolay taranilir sade diplere surmeyin yanliz uclarina
bende tabi neden ne olur ki falan sordum sac kreminde acayip sekilde alkol varmis ve alkol da sac tellimiziin basina zarar veriyormus bunun yuzunden saclarim uzamiyormus bende biraktim ve 1 ay boyunca bakim bile yapmadim saclarim inanilmaz sekilde uzamis boya dan farkkettim hem oyle bir anda da degil hep aynada dip boyami takip ediyorum her gun en az 3 mm uzuyor yani sastim kaldim
kuyuklugumden vazgecmedigim Sac Kremini artik kullanmiyorum kullanmak istedigim zaman sade uclarina hafiften suruyorum kolay taransin diye
hatta maya ile sac uzatma forumdada dedim her gun bukadar bakim yaptigim halde saclarim ayda sade 1 cm uzadi diye ve simdik anladim neden daha fazla uzatamadigimi evet her gun bakim yaptim dogru ama arindanda yine dolu dolu sac kremini surup saclarimda en az 5 dakkika beklettim salak gibi
yani hem bakim yapiyordum ardindanda saclarimi maffeden sac kremini uyguluyordum tabiki onca bakim bosa gidiyordu =D
ve denedim 1 ay boyunca bakim yapmadim ama sac kreminide uygulamadim ve saclarim kendilignden 3 cm uzadi ben artik ne diyeyim megerse kendim uzamasini engelliyormusum
10 gunde 1,5 cm uzadi
deneyin eger yine uzamasa saciniz
o zaman beni yalanlayin istediginizi yazin
he dersenizki ben hic sac kremini kullanmiyorum ama yine sacim uzamiyor o zaman baska sebebleri arayin mesela beslenmede sigara iciyormusun yada sigara icilen yerde cok kaliyormusun ne bilirim sampuanin bitkisel olmasina dikkat et protein li yiyecekleri ye yani 1000 tane sebebi olur onu arastir ve yanlis yaptigin yerlerden kac
yada bakimlarla sacini uzatt ama yinede sac kremini kullanma
keske diyorum ben hic kullanmasaydim
birde artik sadece bitkisel sampuani kullaniyorum icinde isirgan birde papatya var birde daha degisik yesilikler isimlerini unuttum ondan da vazgecmiyorum
biotini
maya yi
isirgan suyunu
turplu suyu
yilan yagini
zeytin ,badem , hint, susam yagini
yumurta ne bilim daha cok bakimlari uyguluyorum inanin uzamayan saclarim uzuyor yani bu kadar
hepinize kolay gelsin insallah uzar cabucak saclariniz
BIRDE BENDEN COGUNUZ SANSLISINIZ TURKIYEDE YASIYORSUNUZ AKTARDAN TUM SEYLERI ALABILIYORSUNUZ BEN ONUDA YAPAMIYORUM AMA BEN ORDA YASASAYDIM AKTARI BOSALTIRDIM HERSEYI ALIRDIM =D NEY BANA YARARLI OLSA HERSEYI ALIRDIM BEN MALESEF BURDA NEY VARSA ONUNLA YETINMEK ZORUNDAYIM =D