merhaba kızlar benim saclarım bircok işlemden gecer ozelliklede cok boyarım cabucak renklerden sıkılabilirim... hergun mutlaka saclarıma şekiller veririm e sac spreyi falan derken normelde yıpranır saclar. ama ben saclarıma o kadar cok duşkun değilimdir bakım kurleri falanda fazla yapmam ama belli kullandığım şeyler var mesela arkadaşlarımda saclarımı cok beğenirler hep yumuşacık ve ışıl ışıldırlar
3 tane yağım vardır kızlar 1de avondan kremim var bunlar:
- Nergiz Yağı
- Kekik Yağı
- Hindistancevizi Yağı

kullanımın ise şoyle :
banyodan cıktığımda saclarımı 5-10 dk havluda tutarım fazla suyunu alsın die havluyu cıkarttığımda avondaki kremimi avucuma sıkıp kokten uca guzelce avucumun icinle oyle indiririm saclarım zaten tararken hemen acılır sonra kahkullerime hemen 1 damlacık kekik yağını elime damlatıp surerim . nergiz yağını sac uclarıma (2 damla) ve hindistan cevizimide elime damlatıp (2 damla) saclarımın her yanına surerim bir guzel yediririm o ıslak sacıma daha sonra ise kuruturum...

kızlar inanın bir kırığım bile sacımda yoktur hertur işlemden gecirdim sacımı hala yumuşacık ve bakımlıdırlar.. saclarımı aklınıza gelebilcek her modelde her renkte yapmışdır siyahtan bebek sarısına dahi dondğum oldu bazen haftada 2-3 renk yaptığım bile

kızlar uzun yazdım ama umarım işinize yarar birkac arkadaşıma daha solemiştim onlarda cok memnunlar cunku