Oncelikle merhaba ben 14 yaşında şuan 8. sınıf okuyan bir gencim . Saclarım her zaman duzdur sadece uclarında hafif bir kıvrılma vardır. Saclarım bu yaz goğsumdeydi herşey harikaydı taki evimize o duzleştirici gelene kadar duzleştirici geldiğinde hep duzleştirdim kırıldı bazen duş alıyodum acelem olduğunda ıslakken duzleştiriyodum ve CIZZZZZ! sesler geliyorduu .. saclarım hep yandı . Biraz kestirdim cunku saclarım uzamıyordu yanık ve kırıklardan dolayı ama saclarım kat kat olduğundan tum yanık ve kırıklar gıtmedi . Onların gitmesi icin baya bi kestirmem gerekiyordu neyse saclarımı kestirdiğimde goğsumun biraz ustune gelmeye başladı . Krık ve yanıklar hala gitmediği icin saclarım uzamamaya devam etti . Bigun aynaya bakıyodum artık delirmiştim saclarımın uzaması gerekiyordu makası aldım elime acaba omzuma kadar kut kestirsem ne olur dedim ve bir bakmışım kesmişim . Mecbur hepsını kestim tum kırık ve yanıklar gitti . kendim yaklaşık 1 ay once kestim hafif hafif uzuyo . . fakat ben belime gelsin istiyorum internette bircok tarif var . bilmemne otuyla bişeyi karıştırın kafanıza masaj yapın vs. bu otları nereden bulacağımki .. bir tarif buldum soğuk suyla kafanıza masaj yapın bu tarifin altına yapılan yorumları okuyordum tum yorumlar olumluyudu .. '' 3 hafta once denemeye başladım inanamadım harika bir uzama sozkonusu '' gibi yorumlar bunu kesin deneyeceğim .. bide şoyle bir tarif var cokta kolay . Yumurta sarısıyla zeytin yağını karıştırıp saclara surup masaj yapın . Denemek istiyorum ama iğreniyorum gercekten .. Saclarımı daha cabuk yağlandırmazmı .. Buyrun sanki size hayat hikayemi yazdım Ama gercekten uzun olmasını istiyorum sokakta uzun saclı insanlar gorduğumde gercekten ozeniyorum .. Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum .. Saygılaaar