arkadaşlar gecen sene saclarım yandı ve kestirmek zorunda kaldım sonra baya bi kompleks yaptım uzasın diye denemediğim şey kalmadı. şuan tam olarak istediğim kadar değil ama yinede buyuk başarı var ortada. cunku kestirdiğimde saclarım omuzlarıma bile duşmuyordu şuan goğuslerimin baya altında gobek deliğime yakın. deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim ben saclarmı surekli toplardım kısa diye hic salmazdım sonra saclarım cok dokulmeye ve kırılmaya başladı bende araştırdım bunu. kesinlikle saclarınızı toplamayın boyutu ne olursa olsun cunku sac kokleri hava almadığından sac uzamıyo ben ustten topuz yapardım bundan bahsediyorum ama ormek veya at kuyruğu yapmak boyle değil cunku bunlar sacı guclendiriyo ve dokulmesini onluyo toplıycaksanız bile bu şekile yapın. cok onemli bişey daha var saclarınız yağlı olsun yeterki kuru olmasın! sac kuru olduğunda cok fazla kırılır. yağı karışımlar kullanın o olmasa bile guclu bi sac kremi kullanın. saclarınızı surekli taramayın unutmayın yumuşak sac dolaşmaz dolaşsa bile elinizle ayırabilirsiniz ama tarak sacı cok fazla kırar. illa taramanız gerekiyo ise uclardan taramaya başlayın ucları acın sonra ustleri tarayın boyle olunca sac ucları kırılmaz. Sacınızın doğal haliyle barışık olun! herkezin yuz şekline gore bi sac şekli vardır yaratılıştan yani. ve insana en cok yakışan kendi sac şeklidir dalgalıysa dalgalı duzse duz. surekli sacınıza duzleştirip maşa yapıp eziyet etmeyin yani. duzleştirici yerine fon tercih edin bunun nedeni duzleştirici sacı iki taraftan sıkıştırıp hava alamsını engellediğinden dolayı sacı yakar. ama fonde hava ile temas vardır kırılma olasılığı azalır. surekli saclarınızı kestirmeyin hemen kırıldı diye kestirmeyin. sağlıklı sac daha cabuk uzar evet ama sacın omuzlara kadar kısmı canlıdır geri kalan kısmı cansızdır yani sacınız bu miktardan uzunsa kestirmenin pekte faydası olmıyaktır. bunların haricinde baş derinize masaj yapın gercekten uzamasına cok yarımcı oluyo. sarımsaklı şampuanı kesinlikle tavsiye ederim cunku benim sacımı bu zamana kadar asıl uzatan formul o. cam terabentin vede ısırgan otuda cok iyi . şakkıdı sacınıza duz modeller tercih edin v modelini pek tavsiye etmiyorum cunku sacınız bi miktar uzasa bile onlerinizdeki saclarınız kısa olduğundan sacınız kısa gozukucektir.(benim yaptığım en buyuk yanlışlardan bi tanesi) inş. yararlı bilgiler verebilmişimdir. size iyi uzatmalar opuyorumnanaktan