merhaba kızlar

ben şuan komilinin zeytinyağlı şampuanını kullanıyorum. saclarımı biraz sert yapıyo ama kabarmasını da onluyor. yani memnun sayılırım. burda gorduğum bir sac uzatma karışımı vardı. haftada 1cm uzayan saclar diye. ordaki sinamekili, bemix ampullu formulu 5 kere uyguladım. (ve haftada bir cm uzamasa da işe yaradı) bemix bitince yeniden 5li aldım ama daha yapmadım. annem ben yapmayı bıraktıktan 3 hafta sonra bile hala sacın kotu kokuyo, sinameki gibi demişti. :sinifsinif: halbuki ben yazın hergun, kışın 1gun arayla duş alırım. yoksa rahat edemiyrum. ona rağmen kokuyor dedi annem. şimdi yeniden yapmaya başlamak istiyorum. o 5liyi de bitirmek icin. ama herkes ben değilki koku alamasın. hassas burunlu cok kişi var. delikafadulden
eğer guzel kokulu ve saca yararlı bir şampuan biliyorsanız cok yardımınız dokunur. hani şampuan kokmaz da vanilya kokar sac oyle bir şey :Saruboceq:
saclarım ince telli değiller. orta kalınlıktalar. cok kabarmazlar ama yinede eğer birşey yapmayıp duştan sonra kendi hallerine bırakırsam hafif dalgalı olur. birbirlerine gecerler.
belki oneride bulunanınız olur diye ekliyim dedim. :enbuyukkk:
cok teşekkurler iyi geceler sositososito a.s.