Kızlar revigen repensil adlı şampuandan bahsetmek istiyorum.cunku muhteşem birşey ve siz de faydasını goreceksiniz mutlaka ...
Tamamen saf doğal yağlar iceren onarıcı bir şampuan , vitaminler ve seramid ile guclendirilmiş,s Sacı ıslakken taramak, kurutmak, boyamak, perma,fon ,şekillendiriciler vb. işlemler ve guneş ışığı gibi dış etkenler saclara zarar veriyor.kuru, mat bir hal alarak dokulmeye yuz tutuyordu .ayrıca sağlıklı sac derisi oluşumuna yardımcı olarak sac buyumesini destekliyor.ozellikle ustune basarak soylemek istiyorum bir ayda 3 cm uzadı saclarım hem nemlenmesine, catallanmaların giderilmesine, kırıkların onarılmasını da sağlıyor.su, sentetik koku, koruyucu ve mineral yağ icermiyor
İicinde;
Lavanta Yağı, Biberiye Yağı ve Mentol gibi aromaterapotik bileşenler ile saclara bakım yapaıyor
Soya Yağı, Badem Yağı, Boraj Yağı, Zambak Yağı ve yuzyıllardır saclarda guclu etkisi bilinen Zeytin Yağı ile sac tellerini besliyor
Vitamin A, Vitamin E, Evening Primrose Yağı ile sac derisini derinlemesine besliyor
Fitantriol, Seramid IIIb ve Bergamot Yağı ile sacta nemi tutuyor ve sac kırıklarını onluyor
Yasemin Yağı, Jojoba Yağı ve Kekik Yağı ile sacları daha parlak ve goz alıcı hale getiriyor.
kullandığımdan beri ne saclarım dokuluyor ne de kırıklarım var fon cekiyorum maşa kullanıyorum ve tabiki boyalı saclarım ...haliyle cok yıpranmıştı ve dokuluyordu. ama cok canlandılar ve hızla uzuyor saclarım.saf yağlar var icinde bu şampuanın yani her şampuanlama sacı besliyor bakım yapıyorsunuz gibi