1.sacım 2 yıldır siyah boyayla boyanmış bildiğiniz simsiyah kat kat boyalı sactı.
2.kuafore gittim oreal ile sacımı actılar
o hali dipler sarı ortalar kızıl uclar yine siyah kaldı niye?(diplerde yeni saclara belki 4 5 kat boya vardı ama uclarda 7 8 kat siyah boya vardı onun icin orantısız acıldı ki oyle acılır zaten)
3.kuaforden cıktığımda sacım koyu kumraldı uclar kızıl siyahtı.
4.2 hafta sonra tekrar kuafordeyim koyu sarı istiyorum sacımı
5.tekrar oreal uygulaması ve sonuc yanan saclar dipler balkopuğu uclar kıpkızıl
6. ertesi gunu rofle seti alırım ve sacımın kızıl bolgelerine uygularım
7. acılmaz kızıllarını sadece biraz daha acık kızıl yapar.
8.kadınlar kulubunde kullu boyaların kızıllığı alacağını okurum ve 3 kat falan kullu kumral boyarım sacımı (7.1 alix avien)
9. sacım kullu kumraldır ama uclarda kızıllar ışıltı halindede olsun yinede durmaktadır.
10. artık yeter diyip markete gidip loreal 9.1 ve 7.0 ı yarım tup yarım tup karıştırıp boyarım ki sacım yine kumraldır acılmaz. sacım boyayı kabul etmiyodur artık aşırı yıpranmıştır ve sacımı en cok yıpratan ise lanet Rofle setidir!
11.yine kuafore giderim belimdeki sacımı omuzlarıma kestiririm ve sarıda balyaj attırırım sapsarı cıkarım kuaforden
12.1 saat oncede yarım yarım kullandığım 9.1 ve 7.0 ı boyadım balyajlı sacın ustune.
Veeeee sacım hafif doreli cok tatlı bi sarı resim koyma şansım yok mesaj hakkım dolmadığından
ama mesela aralardaki balyajlar hafif sarı duruyo ve dore sarı gibi bişey adlandırdım
olan belimdeki saclarıma oldu artık omuzumdalar.
İşte buda boyle masal gibi bir hikaye 1bucuk ayda siyahtan boyle zahmetli dondum
bu yazıdan ders cıkarın diye yazdım inşallah faydası dokunur!