Evet arkadaşlar benim sacım yaklaşık 6-7 ay oncesine kadar harikaydı.Sacımda hicbir işlem yok( boya rofle perma vs.) kendi rengide cok guzel karışık bi renk icinde siyah kahverengi kızıl hatta azıcık gumuş bile var.Ve inanılmaz gurdur normalde

Her gun mutlaka kullandıklarım:Sarıkız sac spreyi, taft sac kopuğu
2 gunde bir kullandıklarım:Sinbo shd-2668 sac duzleştirici, egos jole
Haftada en az birkere kesinlikle kullandıklarım:Bukle belirginleştirici kopuk,Elidor 7/24 krem avon elektriklenmeyi onleyici serum
Durum boyle olunca saclarım yavaş yavaş bozulmaya başladı.İlk once hafif hafif dokulmeler( gunde 15 tel) Bunun uzerine sarıkızı kestim sac kopuğunu de haftada 2 ye indirdim.Ama duz sac merakım başlayınca(saclarım normalde dalgalı) 140 derecede 2 gunde bir duzleştirici kullandım ve kopuk jole iyice abarttım3 gunden oncesine kadar saclarım cansız kuru ve mattı.Ama 3 gundur bu saydıklarımın hicbirini kullanmıyorum sadece şampuan ve krem.( ki arkadaşlarım bana dalgalı sacın duz sactan daha cok yakıştığını soyler) Şimdi saclarımın yanmadığına şukrediyorum zaten saclarım kısa omuzlarımdan 1 parmak yukarıda birde kestirmek zorunda kalsam ne olur ki. 3 gunde saclarım yeniden eski sağlıklı haline donmeye başladı.