Eczanelerden alabileceqiniz ve ceşitli markaları bulunan damla sakızlı şampuanın sacınızdaki etkisini cok seveceksiniz Benim saclarım boyalı ve şekillendiricilerden dolayı cok yıpranıyo bakımsız duruyo bunun icin evde surekli bakım kurleri uyquluyorum fakat sacım icin en onemli olan şampuan konusuna dikkat etmiyodum bilindik marka bi cok şampuan denedim ama hic bi etkisi yoktu daha sonra damla sakızının faydalarını duydum eczaneden boyalı saclar icin olanı aldım damla sakızını yunan adalarında sac bakımında kullanıyolarmış ve bu şampuanı kullanan bi cok kişi memnun bende bunu hemen paylaşmak istedim hem doğal hemde sacları hem dıştan hemde icten besliyo

Benim aldıqımın fiyatı 14 tl markaya qore deqişiyodur her halde :44:

=> Ben boyalı saclar icin olanı kullanıyorum diqer ceşitlerini ve ozelliklerinide ( broşurden ) kısaca yazayım =)

Yağlı Saclar İcin Damla Sakızlı Isırqan Otu Şampuan

Isırqan Otu İle Dokulme duruyor, sac telleri kalınlaşıyor, saclar qurleşiyor, qucleniyor, hacim kazanıyor, yıpranma azalıyor, kepeklenmeye iyi qeliyor

Kepekli Saclar icin Damla Sakızlı Şampuan

Biberiye Soğutozu ve Damla Sakızı karışımı saclarınızın quclenmesini sağlar, canlılık katar ve kepek sorununuzun cozulmesine yardımcı olur.

Boyalı Saclar İcin Damla Sakızlı Şampuan

Buqday proteini ve zeytinyaqı iceriyor sizde saclarınızı hem boyatmak hemde sağlığını korumak istiyorsanız bu şampuanı kullanın

Damla Sakızının Gucu İle Buğday Proteini ve Zeytinyalı birleştiğinde saclarınız cok sağlıklı olacaktır.

Zeytin Yağının Saca Faydaları

Ozellikle kuru ve yıpranmış sacların bakımında, zeytin yağı ideal bir bakım urunudur. Tamamen doğal olduğundan, saclarınıza bir zararı yoktur, sağlıklı ve parlak saclara sahip olabilirsiz

Meyan koku ballı Damla sakızlı şampuan

Meyan koku ve balın saclara olan ekisi damla sakızyla guclendirlmesiyle oluşan bi şampuan.

Bal, Hem vucut sağlığımıza, hem cildimize, hem de saclarımıza o kadar iyi bakıyor ki, şaşırmamak elde değil. Eğer saclarınız cok yıpranmış ise bu şampuanı deneyin.

Ginsenq Bambulu Damla Sakızlı Şampuan

Kolaylıkla şekil alan, ipeksi yumuşaklığa sahip saclar icin, yuzyıllardır qinsenq ve bambu ozlerinden yararlanılmaktadır. Bambu ozleri boyalı saclara canlılık ve guc kazandırırken; qinsenq yoğun nemlendirici ozelliği ile sacları onarmaya yardım eder, parlaklık ve ışıltı verir

Birde cocuklar icin olanı var bunuda yazayım aramızda anneler vardır

Cocuklar İcin Damla Sakızlı Şampuan

Sac İcin Oldukca Besleyici Bir urundur.Cocukların hasas sac ve derisine ozel uretilmiştir.

İnş sizde kullanıp faydalarını qorursunuz