Merhaba. Hemen konuya girmek istiyorum. Benim saclarım aslında uzun. Belime kadar değil ama yine de uzun. Ama bazı yerleri kısa oyle hafif bir kısalık kat gibi kısalık değil. Bildiğiniz kısacık. Yamuk yumuk bir yeri uzun bir yeri daha kısa bir yeri orta falan. Dıştan bakıldığında sağlıksız,cılız ve uzun zamandır kesilmemiş bir sac gibi duruyor. Aslında oyle ama asıl sorun saclarımın boyle yamuk yumuk olması. Bunun sebebi psikolojik sebepler. Benim sac koparmaya benzer bir hastalığım var. Aslında bunu hepimiz yapıyoruz. Şoyle başladı bu hastalık. Hani herkes sacının ucundaki kırıkları eliyle koparır ya oynar falan. Oyle başladı bu herkesin yaptığından oteye gitti. Kırıkları koparacağım falan derken sacımın her yeri yamuk yumuk oldu kısa falan kalan yerleri var. Ayrıca sacımla cok oynadığım icin baya dokuldu. Eski fotoğraflarıma bakıyorum da saclarım belimde,eşit,gur. Şimdi az,orantısız,cılız. Tahmin ettiğinizden eminim cok daha kotu durumda. Dışarıdan bakıldığında oraları kapatabiliyorum. Aaa senin sacının niye bazı yerleri kısa demiyorlar. Fakat insanları asla sacıma elletmem cunku bi oynamaya kalksalar altta kalan kısımların kısa olduğunu anlayacaklar. Sizin yaptığınız gibi saclarıma turlu turlu şekiller veremiyorum. Sadece ya tamamen salıyorum. Ya da topluyorum. İsteğim sizler gibi eşit oranda sacım olsun. Kuafore git duzeltir falan diceksiniz oyle bir halde ki duzeltilmesi icin baya kısa kesilmesi gerek ve benim buna cesaretim yok. Kuaforun sen ne yaptın bu sacına sozlerini duymaya da. Şimdilik az da olsa saklayabiliyorum bu durumu. Sacımı koparma sorunumda baya baya azaldı artık kendimi kontrol edebiliyorum. Doktorluk bir durum yok yani. Sizin de bildiğiniz gibi kadının en onemli varlığı sacı. Sacın insanı ne kadar değiştirdiğini biliyorsunuz. Bu sorundan başka psikolojik sorunlarım da var ve sacım duzelirse ozguvenim geri gelecek ve psikolojim baya duzelecek. Kendimi iyi hissedicem. Sinemakiyi denedim cok uzun zaman ve duzenli uygulayamadım bir de bemiks koymadım icine yağ karışımı ve sinemaki uyguladım biraz iyi geldi galiba. Ama yine de kotu hala saclarım. Bir suru şey yaptım sacıma cok duzenli olmasa da. Kısa sureli duzelmeler oldu biraz. Sizden istediğim hem sacı cok kısa surede uzatacak hem gurleştirecek eski sağlıklı goruntusune getirecek tarifler. Hem bana yardım edip hem de buraya yazılan tariflerden siz de faydalanırsınız. Gercekten eğer duzelirse saclarım her gun size dua edicem. Cok kotu hissediyorum kendimi. Duzelince saclarımı evde ucundan falan kesip hafif duzelticem ki kısa tarafını uzun tarafına eşitleyeyim sonra da kuafore gidip sacımı normal insanlar gibi duzelltireceğim. Tek isteğim normal saclara sahip olmak. Sacımı ormek. Hani sactan iki tutam alıp cıt cıtlı tokalarla arkaya tutturma modeli var ya ondan yapmak. Bu modeli bile yapamıyorum duşunun. Ne olur yardım edin ne olurrr