arkadaşlar daha once ben kullandım ,renkleri super!yıpranma vs hic hissetmedim ben ... fiatıda cok uygun ....paylaşmak istedim sizlerle...zemuszemus

UVEZ VE ISIRGAN OZLU ACME SAC BOYALARI
ISO 9001-2000 KALıTE BELGELı TESıSLERDE URETıLMEKTEDıR.
BEYAZLARI %100 KAPATICI OZELLıKTEDıR.
SAC DERıSıNı BOYAMAZ VE AKMA YAPMAZ.
SACLARI YIPRATMADAN RENK VERıR, SACLARA YUMUŞAKLIK VE PARLAKLIK KAzandırır...
SET ıCERıĞı
• 1 Adet Boya Kremi
• 2 Adet Oksidan Kremi
• 1 Cift Eldiven
• 1 Adet Kullanım Kılavuzu
Acme-Color boya boyası, icindeki zarar vermeyen uvez, ısırgan otu, dulavratotu ve binbirdelik otu ozleriyle sacınıza derinden nufuz eder, sağlıklı bir ışıltı ve esneklik verir. Doğal aktif renklendirme pigmentleri sacınızı, pek cok kez yıkasanız da gecmeyen uzun sureli, goz alıcı bir renkle doyurur.
%100 Uvez ozlu sac boyaları Acme-Color Sac Enstitusu’nde bilim adamları tarafından sizin icin geliştirilmiştir. Acme Color sac boyası modern kozmetik teknolojisiyle sağlıklı ve guzel bir saca kavuşmanızı sağlar.
TONU SECıMı
ıstediğiniz sac rengi tonunu belirlerken aşağıdaki uyarıları lutfen dikkate alınız.
• Sac rengini ve yapısını sıfırlayın.Yani sacınızın doğal rengi sectiğiniz Acme-Color “Uvez” renginden cok farklıysa sacınızın rengini renk acıcıyla acın.
• Ton secimi yaparken sacınızdaki beyaz miktarı onemlidir.
• Boyama sonunda cıkabilecek tonları daha rahat gorebilmek icin lutfen web sitemizdeki RENK ANALıZ TABLOSUNU ıNCELEYıNıZ.
Doğal uvez ozlu Acme Color sac boyaları ISO 9001:2000 kalite belgeli tesislerde uretilmektedir.
Krem T.C. Sağlık Bakanlığı'nın 08.04.2009 tarih ve 26196 sayılı kabul izni ile 5324 sayılı kozmetik kanununa dayanılarak ithal edilmektedir.