Kızlar benim saclarımda hicbir işlem yok ama her tarafı kırık dolu cansız ve kupkuru.. Birkac ay once saclarım daha guzel gorunsun diye keratin bakımı yaptırmıştım yaptırmaz olaydım.. Saclarımın bir kısmı yandı elime avuc avuc sac geldi kırıklarım iyice arttı o gunden beri sacım berbat bir şekil aldı :S Hangi akla hizmet doğruduzgun tanımadığım bir kuafore boyle birşey yaptırdım bilmiyorum ama boyle bir sonuc alabileceğimi hic duşunmemiştim :S Kuafor yapmayı beceremedi ve gitti guzelim saclarım :'( şimdi saclarım biraz kendine gelsin daha iyi gorunsun diye tekrar keratin bakımı yada brezilya fonu yaptırmak istiyorum nette cok araştırdım doğru urunlerle duzgun şekilde yapıldığında cok iyi sonuclar alındığı yazılmış hep.. Ama yine başıma boyle birşey gelecek diye de cok korkuyorum.. Bu yuzden daha once brezilya fonu yada keratin bakımı yaptırıp memnun kalanlara soruyorum Ankara'da nerede hangi kuafore yaptırdınız? Bir de kullanılan keratinin markası neydi? Formaldehitsiz, kanserojen olmayan bir keratin kullanan bir kuaforde bu işlemlerden birini yaptırmak istiyorum. Gercekten cok ihtiyacım var bıktım artık bu saclarla gezmekten :'(