Selam Kızlar

Daha once sacı cok yormamak gerektiğine değinmiştim fakat bazı ekstra bakımların gerekliliğini unutmamak gerekiyor elbette. Sac uclarım kuru ve bu nedenle kırılmaya cok meyilliler. Ama bu ara yaptığım bakımlarla gozle gorulur derecede edilen bir parlaklık ve yumuşaklığa sahibim. Ustelik oldukca pratik.

Bepanthene krem alıyorsunuz ve az miktar tatlı badem yağıyla karıştırıp oncelikle sac uclarınıza daha sonra boylarına masaj yaparak suruyorsunuz. Daha sonra sırayla kalın dişli ve ince dişli bir tarakla tarayıp sacınızın emmesini sağlıyorsunuz. Hem tek başına yağ ile bakım yapılmadığı icin sacınız vıcık vıcık olmuyor hemde bepanthene nin hucre yenileyici ozelliği sayesinde yıpranmış sac uclarınız sakinleşiyor.

Daha sonra fısfıslı bir şişeye saf su, yarım kapak bebe yağı ve guzel bir koku icin dileğiniz bir yağdan birkac damla damlatıyoruz (ben cilek yağı tercih ediyorum) yatmadan uclarına fısfıslıyoruz veeeee yumusacık saclarla uyanıyoruz

Sacımız daha az kırıldığı icinse surekli kesitrme derdinden kurtulup uzama suresini daha aza indirgiyoruz kolay gelsin kızlarr