Arkadaşlar saclarımızın uzamasını istiyorsak, kırıklardan ve catallaşmalardan acilen kurtulalım. Kısa kalır demeden, cunku goruntu hem kotu hem de yapılan bakımlardan verimli sonuclar alamazsınız. O yuzden 2-3 ay şu urunu kullandım işe yaramadı diyorsunuz. Şimdi saca, ve cilde iyi gelen yağları acıklamalarıyla birlikte yazıcam dilediğinizi secip aktarlarda karışım yaptırabilirsiniz, ama sadece saca faydalı gelmesi yeterli değil, antioksidan ve rahatlatıcı ozelliği icerenlere de onem vermek gerekir.

jojoba yağı (cilt,sac, deri bozukluklarında kullanılır E vitamini bakımından zengindir) lavanta yağı (doku yenileme, egzama, ergenlik sivilceleri, yanıklara karşı, antidepresan, baş ağrıları, akneleri temizler) susam yağı (E, A ve B kompleks vitaminleri icerir, sac ve tırnak icin etkili, antioksidan) biberiye yağı (sac dokulmesine karşı, masaj yağı olarak da kullanılır, kas ağrıları ya da yorgun bir iş gununden sonra cok uygundur) uzum cekirdeği yağı (sac dokulmesini onleyici etkisi vardır, sac vucut el dudak kremlerinde kullanılır, cilt icin koruyucu etkilerde bulunur) hint yağı (sac dokulmesini onleyici etkisi ile ozellikle sackıranda faydalıdır, sac ve kirpik bakımı) defne yaprağı yağı (Kepek ve sac dokulmesini onler, sacı besler, yumuşaklık, parlaklık ve guc verir) ylang ylang yağı (ciidive sacları yenileyicidir, hucre yenileyici ozelliklerine sahiptir, afrodizyaktır) portakal yağı (Zihin beden ruh titreşimlerini birleştiricidir,meditasyonda,pasif jimnastiklerde yararlıdır, kilo vermede etkili olmaktadır) gul yağı (Osmanlılar’da gul yağı psikolojik tedavilerde kullanılmış) yılan yağı (bir şişe kullandım, faydasını da gordum ama bilimsel bi acıklamasını gormediğim icin oneremiyorum yani alsanız da olur almasanız da)
Siz de faydasını gorduğunuz yağları mutlaka dahil edin.. Karışımı aktarda yaptırıyorum, fısfıslı şişesi sayesinde cok rahat uyguluyorum, saclarımı yıkamadan 2-3 saat once masaj yaparak uyguluyorum..

Benim saclarım gecen sene boyalardan, acma işlemlerinden sonra belime kadar olan saclarım yanmıştı ve kısacık kestirdim. Saclarımda kırık, catallaşma bırakmadım ve inatla hic bırakmadan bakım yaptım hala da yapıyorum, şu an saclarım inanılmaz sağlıklı hic tereddut etmeden istediğim rengi yaptırabilirken artık kıyamıyorum saclarıma )

Umarım yardımcı olabilmişimdir, şimdiden allah sabır versin ) 1-2 ayda pes etmeyin..

3 senede uzayacak saci 1 senede uzattim, yani ayda 3 kat daha fazla uzatiyor...

:lepi::lepi::lepi::lepi: