herkese merhabalar gunlerdir saclarımla aklımı şaşırmış durumdayım uzun suredir siyah kullandığım saclarım zamanla aktı ara ara turunculuklar oluştu bende uzerini palette cikolata kahve ile boyadım gayet hoş oldu yaklaşık 3 hafta kullandım onu sonrasında 2 gun once sadece ara ara balyaj atmak istedim bide uclarına o sebeple palettenin yoğun acıcısını uclara ve aralara surdum bekletip yıkadım sonuc husran bi kısmı koyu uclar turuncu aralar kahve resmen allak bullak ettim sacımı ertesi gun gidip hemen bu defa kolestonun yoğun acıcısını aldım ve ablama uygulattım tum saclarıma yıkayınca fark ettim ki dipler cok acılmış aşağılara doğru daha koyu cok canım sıkıldı bu defa garnierın altın kumlarına boyadım ve diplerden başlayıp uclara doğru boyadım bekletip yıkadım bu defada dipler daha kahve uclar hafif sarımsı oldu ama kotu durmuyor baya yordum saclarımı ama bakımını ihmal etmedim o sebeple yıpranma olmadı..
size sormak istediğim uc kısımlarını sarı yapmak istiyorum yani ustler koyu alt sarı balyaj markette sea color diye bir marka dikkatimi cekti sedef sarı diye bir renk

sizce uclarını bununla boyasam istediğimi elde edebilir miyim? fikirlerinizi bekliyorum