Merhaba herkese ben yeni uye oldum ve hic gecikmeden yardımınızı istiyorum Yaklaşık 8-9 aydır sacımı duzenli boyuyorum. İlk boyamda kuafore gittim sacım acıldı tabiki ve ben canlı bi bakır istemiştim. Fakat fazla cırtlak turuncu bi renk oldu neyse 2-3 aylık kuafore gidişimden sonra evde boyamaya devam ettim. Koleston, Loreal, Palette denemediğim marka kalmadı. Uzun suredir Palette Yoğun Bakır 7.77 ile boyuyodum sondan bi onceki boyamda icine palette'nin dore sarısını da karıştırdım bi altın rengi geldi. En son Loreal kopuk boya Ateşli Bakır ile boyadım. Guzel hoştu bi farkı yoktu ama memnun kalmadım cunku kaşlarımı rahat boyuyamadım ve sacımda tutmayan yerler vardı. Şimdi şu rengi istiyorum:

Sacımın rengide doğal guneş ışığında bu:

Sanırım istediğim renk İgora royal 9.77 veya 8.77, sizce %9luk oksidan mı kullanmalıyım yoksa % 12mi veya ikisini mi karıştırmalıyım yoksa tek bi tanesini mi kullanmıyım? Sizin onerebiliceğiniz bi boya varmı? Sacım gur olduğu icin 2 kutu gidiyo ve kesinlikle evde boyamayı duşunuyorum. Onerilerinizi bekliyorum