Hanımlar merhabalar.. bana da bir akıl verin lutfen..
Saclarımın orijinal rengi acık kestane. Beyaz tenliyim. Yaklaşık 9-10 aydır ayda 1 saclarımı boyuyorum tepemdeki beyazlarımdan dolayı. İlk iki boyamı kuaforde yaptırdım, sac rengimin 2 ton koyusu falan cikolata kahve-kızıl tonları iceren bir renkti, memnundum, sonra evde kendim boyarım tutturabilirim herhalde dedim. Schwarzkoph'un cikolata kahvesi ile boyadım fakat cok cok koyu oldu siyaha dondu saclarım neredeyse, o zmandan sonra da pek acamadım, taaki nisan ayında kuafore gidip rengini actırıp kahve tonları uygulatana kadar. Şimdiki rengim guzel memnunum da aslında ama koyu tonlar biraz sert gosteriyor hatları, bir de sulalede herkes sarışın alışamadılar bir turlu ve daha acık tonlarda da gozum var, acık kumral duşunuyorum, daha acık tonlar kullanmak istiyorum ama bu kadar işlemden sonra doğal durur mu bilemedim. 2 kuafore danıştım, biri sac rengini acma garip renkler ortaya cıkar, hic olmaz, doğal da durmaz, kimse de yapamaz dedi.
Diğeri de ozel acıcı uygulayacağını soyledi, crax, pearlshine ile calışıyorum dedi ama bunlarla ilgili bir bilgi bulamadım nette. 1 boyamada 3 saatlik işlemle sonuc alınıyor daha once de uyguladım dedi. Fiyat konusunda da 120 tl dedi, değer mi değmez mi, daha kotu olup yıpratacaksa ve de doğal durmayacaksa hiiiic girişmek istemiyorum.
Yaptıran guzel sonuc alabilen var mı?
şu anki renk hemen hemen boyle

duşunduğum tonlar da boyle

http://www.google.com.tr/imgres?q=a...29,r:0,s:0,i:135&tx=93&ty=39&biw=1280 &bih=709