Merhaba, ben daha once(1 yıl oldu) forumda "Bana Hangi Sac Modelinin Yakışacağı"nı soran bir konu acmıştım.

Şimdiyse sacımın rengini değiştirdim, modeli duruyor ama uzadıkca kendiliğinden değişti.

Aslında bu kuafor deneyimi benim icin tam bir hayal kırıklığı oldu, başlangıcta sacımın istediğim renkle bir alakası yoktu. Daha sonra birkac gun boyunca devamlı yıkadım; kısa sure sonra da 10 gunluk bir tatile cıktım. Rengi orda baya bi acıldı. Ama ben bir turlu karar veremiyorum; şoyle ki bazen gozume guzel geliyor ama bazen de bir o kadar kotu geliyor. Ben de sizin fikrinizi sormak istiyorum; sizce bu sac bana olmuş mu? Cunku hazırlanıp makyaj yaptığımda sacımı beğeniyorum ama onun dışında aynada baktığımda kendimi pek beğenmiyorum. Annem de bu sacın beni soluk gosterdiğini soyluyor. Yorumlarınızı paylaşırsanız cok sevineceğim.

Oncelikle istediğim renk buydu; Bar Rafaeli'nin fotoğrafını kuafore gosterdim.

Sonrasında boyadan hemen sonra (balyaj yapılmadan) ortaya cıkan renk bu oldu ve ben cok mutsuz oldum gercekten ağlayacaktım...

Eki Goruntule 467449

Şimdiyse renk bu tonlarda...

Eki Goruntule 467452

Annem ısrarla eski sacın daha guzeldi dediği icin eski fotoğraflarımdan da koyacağım:

Eki Goruntule 467453
Eki Goruntule 467454

Sizce ne yapmalıyım ? Sacım bir sure boyle kalsın mı ya da actırma/koyultma hangisini yapsam daha iyi olur ?