Merhabalar;
Forumda gecmiş konular dahil olmak uzere arama yaptığımız zaman yabancı sitelere seo hizmeti verilmediğini gordum. Daha once kendi sitelerim icin SEO yapıyordum lakin bir sureden sonra TR siteler ile yola devam etmeye karar verdim! SEO Paketi olarak asla gormeyiniz. Temel duzey, Google gozunde pozitif bakışlar, ve sitenizi hareketlendirme amaclı yapılacaktır.. Bizde biliyoruz buraya 5 Facebook, 20 Twitter yazıp paketi dolgun gostermeye lakin bunlara hic gerek yok!
Hizmet hakkında detaylı bilgiler
Spoiler

Tarafımca daha once İnstagram Follow, İnstagram Buy Likes, Hair Style, Coc hack (İlk sayfa) gibi kelimelerde calışmalar yapıldı ve başarılı olundu.. Aşağıda ki gorsellerde de gerek Turkce, gerekse İngilizce kelimelerin yukselişini sizlerle paylaşacağım.İlk olarak sitenizi tarafımızca kontrol edeceğiz. Google Hataları, Sitemap, Robots vs. Bi nevi İC SEO! Sitenizi kontrol ettikten sonra ki aşama Ahrefs, Moz kullanarak rakiplerinizin işlemlerine bakacağız! Sitenize calışmaya başladık. 1. Gun tanıtım, 1. gun icerik, 1. gun imleme, 1. gun backlink olarak ilerleyeceğiz. Rakamlar tamamen değişebilir.. Calışma bitiminden sonra kısa ve oz rapor hazırlanır. Herkesin gonderdiği raporlar değil her siteye ozel tek tek hazırlayacağım.

✔️ Bu hizmet kimler icin gecerli olacaktır?Siteniz tamamen legal olması zorunludur. Turkce, haric tum diller icin gecerli olan site sahipleri. Sitesine bilinmeden calışma yaptıran arkadaşlar. İndex hızı artışı gormek isteyenler..

Paket Detayları nelerdir?
Başlangıc Paket
Bu paketi alan arkadaşlar sitelerinin bir nevi temelini oluşturacaktır ve google index, alexa değerlerinde duşuş yaşayacaktır.

2 Adet 250-500 Kelimelik Makale (İngilizce)
Web 2.0 Paylaşımı (10 Adet) Ornek icin TIKLA.
Anahtar Kelime linklemeli tanıtım yazısı (Farklı siteler olabiliyor) Ornek icin TIKLA.
Sosyal İmleme (30 Adet) TIKLA.
Wiki Bağlantısı (400 Adet) TIKLA. , TIKLA 2
Sosyal İmleme Bookmark (100 Adet) TIKLA.
Blog Yorumu (10 Adet)
1 Adet Reddit
1 Adet Plurk
1 Adet Medium
5 Adet Edu, Gov Whois Backlink
Detaylı Raporlama

Yukarıda ki paketlerin hepsi anahtar kelimeye calışma olarak nitelenmektedir.
Başlangıc paketinin fiyatı : 59 TL.
Yukarıda ki paket sitelerinizin tabanını oluşturmak amaclı oluşturulmuştur. 59 TL'den paylaşıp, 500 Liraya kadar SEO Paketlerimiz bulunmaktadır.
Gun icinde farklı SEO Paketlerimizi de paylaşacağım. Kendimize ait siteler, DA,PA +50 ve uzeri Tanıtım yazısı vs..
Odeme Yontemleri
Enpara, Ziraat Bankası
İletişim
Skype ; tercihmakale
Tel ; 0553089sıfırbir49
*** PM.