Onemli Hatırlatmalar ;

1. Forumda yasak olan edu.tr uzantısı değildir. Avrupa ulkesi uzantısıdır. Sitemizin Spam'a uğramasını istemedğimiz icin isteyen ytpara uyelerine ozelden iletilicektir.

2. Kullanılmış mailler değildir, isminize ozel olarak acılır. Ornek : [email protected]

3. Sınırsız kullanımınıza sunulur ve 1 yıl garantilidir.

4. Satın alım sonrası sectiğiniz isimle size ozel mail oluşturulur , Outlook uzerinden giriş yapabilirsiniz.

5. Google guvenlik standartları gecerlidir ve hesabı başkasının gormesi mumkun değildir.

6. Google politikalarını ihlal etmediğiniz surece hesabınız kapanmaz. (İllegal durumunuz tespit edilirse hesabınızı ucret iadesi olmadan kapatma hakkına sahibiz.)

Dunya capında bilindiği uzere EDU uzantılı mailler herkes icin cok onemli yere sahiptir. Edu mailler sayesinde normalde binlerce dolar odenerek alınabilen urun ve hizmetler ucretsiz bir şekilde temin edebilirsiniz.

Peki edu uzantılı mail ile neler yapabilirsiniz ?

1- Canva

2- Sınırsız google drive sahip olabilirsiniz.

3- İndirimli spotify (oğrenci belgesi istenmektedir)

4- Azure hesabı acabilirsiniz.

5- office 365

6- Amazon prime

7- Autodesk ucretsiz full kullanabilirsiniz.

8- Twitch prime

9- githup pro lisans

10- Digitalocean

11- AWS

12- Daha sayamadığım bir cok urun ve imkana ucretsiz veya cok buyuk indirimlere erişiminiz olur.

Ucreti nedir bu hizmetin hocam ?

-Hocam sana 25TL Olur pazarlık yok

Stok bulunuyor mu hocam ?

-Sana ne kadar lazım hocam Stok sınırsız.

Odeme yontemleri nedir ?
-Papara
Satın almak istiyorum sana nasıl ulaşabilirim ?
-Forum ici ozel mesaj veya whatsapp ( TIKLA ) uzerinden ulaşabilirsiniz.

NOT : Sadece edu uzantılı mail satılmaktadır yukarda bahsi gecen urun ve şirketlerin uyelik acılımı ve kampanyalarından yararlanılması konusunda tarafımızca destek verilmemektedir. Alan kişinin kendi sorumluluğundadır. İnternetten araştırıp urunlere erişebilirler. Herhangi bir urune erişememesi durumunda iade vs almamaktayım ben sadece edu uzantılı mail satıyorum. Hesapların 1 yıl garantisi vardır ondan sonrası icin olacak sorunları kabul etmiyoruz.

UYARI: Alınan edu uzantılı mailleri bir başka kişiye devir ederseniz , acık arttırma vs gibi vermeye kalkarsanız ve bu tespit edilirse Hesabınız kullanıma kapatılır ve iade hic bir şekilde olmaz.

UYARI 2 : Satın alan herkes yukarıdakileri okumuş ve kabul etmiş sayılır.