Merhaba arkadaşlar ben sacımı cok ceşit maskeler kullanalarak uzattım fakat cook inceldi

Işıltılı ve daha hacimli gorunen saclara sahip olmak icin her turlu sacta kullanabileceğiniz bir urunu tanıtıyoruz.
Her kadın ışıltılı, sağlıklı saclara sahip olmak ister ancak bazen bunu nasıl sağlayacağını bilemez. Sacınıza nasıl baktığınız, ona bakarken hangi urunleri kullandığınız cok onemlidir. sagliklisac.com olarak sizlere yurtdışında tanıtılan sac bakım urunlerini tanıtıyoruz. Yazıyı okurken bu urunlerin şahsen test edilmediğini bilerek okumanızı, belirtmek istiyoruz. Şimdi ki urunumuzun adı: DOO GRO. Evet sağlıklı gorunen sacların en onemli unsuru sacın hacmi şuphesiz. Sacları kalınlaştıran DOO GRO kalınlaştırıcı ve guclendirici etkisini icerisinde bulunan Shea yağı, Aloe Vera, yulaf proteini ve botanik kalınlaştırıcılarla sağlıyor. Zayıf sacları guclendiren ve kalınlaştıran formulu, sonuk gorunen saclarınızın daha dikkat cekici olmasını sağlıyor. Yumuşak, parlat saclara sahip olurken sac uclarınızın da daha yumuşak gorunmesini sağlıyor. Boyalı, doğal, dalgalı farketmez tum sac tipleri icin uygundur DOO GRO.
Yazılanlar bunlar. Ama kullanmadım