merhaba kızlar ben de uzun saca bayılanlardanım ama oyle bi sacım var ki uzamak bilmiyor ve maalesef ince telli..
sinamekili karışımdan tutun da yağ karışımlarına sıcak zeytinyağından sarımsağa turplu suya vitaminlere hatta ve hatta sığır iliğine kadar aklınıza geleck ne varsa kullandım.
yalnız bunlar birkac ayda yapılmış kurler değil bunu baştan belirtmek isterim.sanırım iki senedir farklı kurler denedim aralıklı olarak.
şimdi yaptığım uygulamaları ve sonuclarını yazıcam belki faydalanmak isteyen olur.

sinamekili karışım sadece sacın uzamasında etkiliydi evet kabul fakat yeni sac cıkarmıyordu maalesef ve benim isteğim biraz da bu yondeydi ama sacı gur olan boya olmayan ve uzatmak isteyenler kullanabilir.zira boyalı sacta renk dğişikliğine sebep oluyor.ve uzun sureli kullanımda saclar dokulmeye başlıyor.

aktardaki sacma yağ karışımları yazma gereği bile duymuyorum sadece zaman kaybı..sac kremi gibi yumuşatıyor sadece başka da bişeye yaramıyor en azından benim kullandığım oyleydi.(markasını hatırlamıyorum ama şurup şişesi gibi bi şişesi vardı)

sıcak zeytinyağı badem yağı karışımı saca parlaklık veriyor ama bayılmadım ve uzattığına şahit olmadım.

zeytinyağı yumurta sarısı:zamanla yeni sac cıkarıyor ve bakım yapıyor ben memnun kaldım.aynı zamanda arkadaşım yaptı bunu surekli sacları baya toplandı.kotu kokuyor ama baştan uyarayım

sığır iliği kurunu uc dort kez anca uyguladım uygulaması cok zordu ve gercek anlamda iğrecti...dayanabilecek olan varsa tebrik ediyorum.

yılan yağlı şampuanı benim icin gercek anlamda hayal kırıklığı oldu..kıtır kıtır olup resmen kopmaya başladı saclarım..ama işin ilginc tarafı sac diplerimin yağlanmış uclarınsa fazlasıyla kurumuş olmasıydı.

şampuana bal saımsak koyma denemelerim de oldu zahmetsizdi ve fena sayılmazdı.

turplu suyun en guzel yanı sacı yumuşatmasıydı bana gore ve uzatmıyor diyemem ama attığım taş urkuttuğum kuşa değdi mi derseniz HAYIR.

sonra benim bi ark dermatoloğa gitti ve ona bi kur onermiş.gun gectikce kızın sacları guzelleşiyor uzuyor ben de başladım yapmaya eczaneden evigen bepanten ve bemiks ampul alıp birer tane kırıyorsun ve badem yağıyla karıştırıyorsun.ben en cok bu kuru sevdim.bir kutu vitamin bitti yani 5 hafta sonra inanamadım o kadar yeni cıkan sac vardı ki....ve beni bir aydır gormeyen insanlar sacına ne yaptın diye soruyorlardı...
memnun kaldım anlayacağınız.
belki bi faydası olur.
kolay gelsin rapunzeller......
ps:sacım şu an belimde