arkadaşlar surekli birbiri ardına burada başlıklar acılıyor genel olarak herkesin sacı dokuluyor yani dokulmeyen neredeyse yok diyebiliriz ama nekadar dokulurse normal nekadar dokulurse tehlike canları calıyor demektir surekli olarak insanların soyledigi bir şey var gunluk 100 tel sac dokulmesi normal diyorlar ki 100 tel bile cok degil mi ya burada başlıklar acılıyor ama mesela sacım dokulur diyenler şuraya fotograflarını koysalarda sacların seyrekleşip seyrekleşmedigine biz karar versek sana gore seyrek gelebilir psikolojik bir şeyde olabilir mesela benim sacım cok seyrek degil hatta kafa buyuklugume gore saclarım cok bile diyebilirim benimde saclar cok dokuluyor anneme sordugumda hep sacının neresi az diyor ama ben psikolojik olarak saclarımı eskiyle karşılaştırdıgımda bana az gibi geliyor
son olarak reklamlarda televizyondaki unlulerin saclarına aldanmayın derim coğu cıtcıt kullanıyor ozellikle o dizilerde muhteşem gorunen saclar ekranda bazen goruyoruz aa nekadar guzel gur parlak sacları var diye hepsi goz boyama ben tuba buyukustunun saclarını cok begenirdim şampuan reklamında bile oynuyor ama gecen yaz tatil bolgesinde cekilen bir fotografı vardı reklamlarda gordugum o muhteşem saclardan eser yok ozellikle dikkat ediyorum gelen olarak yeni nesilde bir sac problemi var
eger aşırı sac dokulmeniz gercekten varsa bence iyi bir doktora gidin gecen televizyonda gordum cerrahpaşa cilt hastalıkları hastanesinde tedavide uyguluyorlar televizyonda uygulamada gosterdiler sacları cok seyrelmiş olan birine sıvı bir ilac gibi bir şey suruyorlardı sac derisine ve sacı bazı sebeplerden dokulmuş olan birinin saclarının hepsi cıkmıştı
ve benim merak ettigim cevabını bulamadıgım bir soru kirecli su sac dokulmesine sebep olur mu?