Selam arkadaşlar.Foruma yeni uye oldum ve bazı konulardaki deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.Sac bakımı ve uzatma konusunda kendime bir kurtarıcı buldum.Şoyle anlatayım aslında benim gur ve kalın telleri saclarım var.Saclarımın sağlığı ve parlaklığı konusunda cok sıkıntım olmadı.Ancak up uzun saclarımı kısa kestırdım ve bır sure sureklı kısa kullandım.Sanırım surekli kestırdıgım icin saclarım resmen kustu bana.Hızlı uzayan saclarım uzamamaya başladı.Bir arkadaşımın tavsiyesiyle HC Sac bakım yağını kullanmaya başladım.Ben inanılmaz faydasını gordum.2.şişeye gecmemle saclarımın uzamasına inanamadım.Hatta cevremdekiler bile bu durumu cok şaşırdı.Ve bu sebeple bu urune başlayan bir cok arkadaşım oldu.Fakat şoyle bir durum var.Ben bu urunu sadece sac diplerime kullanıyorum.Cunku butun sacıma yedirmeye calısırsam 3-4 kullanımda biticek.Sac uclarım icinse kendi hazırladığım bir karışım kullanıyorum.Hint yağı,badem yagı ve uzum cekirdeği yağı.Bu ucunu bir şişede karıştırdım.Şuan up uzun ve cok sağlıklı saclarım var.Ve hala uzamaya devam ediyorlar.En onemli şey bu karısımları ve urunu duzenli kullanmak.Ne yaparsanız yapın faydalarını gormek icin biraz bekleyin.bir iki defa kullanıp birşey olmuyor diye bırakmayın.Ben cok memnunum.Umarım sizlerde kullanıp fayda gorursunuz