diğer topiklere de yazdım burayada yeni konu acmak suretiyle yazayım.cilt icin cok pahalı urunlere hic gerek yok bakın ben kendi cildim icin yaptıklarımı anlatıyım sabah garnier in peelingi ile masaj yaparak cildimi ovalıyorum ve yıkıyorum . sonra gul suyu ile siliyorum daha sonra acı badem sutu ile nemlendirip arko guneş kremini her yerine surup . makyaj yapıcaksam yapıyorum. akşam makyajımı kesinlikle temizliyorum hergun yarım şişe soda ile yuzumu yıkıyorum.(2 gunde bir icine 5-6 damla limon sıkıyorum) temizlik bitince gul suyu ile silip acı badem sutu ile nemlendiriyorum yatmadan once de argan yağı surup yatıyorum. gozlerim icin kozmetik urunu değil surme kullanıyorum hem gozlerimi guzel gosteriyor hm sağlıklı oluyor kurumasını onluyor.(surme doğal olmalı) cumartesi gunleri yumurta akı ve limonu karıştırıp yuzume surup 10 dk bekliyorum . pazar ve carşamba kil maskesi uyguluyorum ( dermo kil en guzeli). arada bira mayası,mısır unu gibi doğal maskelerde uyguladığım oluyor. peeling sık yapıyorum ozellikle bir tatlı kaşığı şeker ve 3 damla limonla yaptığım peeling hassas cildimi canlandırıyor ve tatlı bir pembelik yaratıyor 35 yaşındayım ve cildim hla canlı . resim de yukliyim ama maşallah deyiniz lutfen
ilaveten ; bunların hepsini yapamam derseniz de sadece bebak ın acı badem sutu nu hem temizleyici hem nemlendirici olarak kullanın ha bu arada sakın ama sakın guneş kreminizi ihmal etmeyin arkonun nemlendirici guneş kremi cok guzel yazın 50 faktor kışın 30 faktor yeterli ama kışında surmelisiniz uv yaz kış cilde zarar verir
.ben daha oncesinde bircok urun kullandım aralafrında pahalılarda vardı ama hic gerek yokmuş hem hangisi cildime daha uygun anlayana kadar birde baktımki yuzlerce urun kullanmışım hemde hic gerek yokken zamanımı ve paramı harcamışım . şimdilerde doğala yoneldim acı badem sutu nemlendirici ,argan yağı anti aging urunu gul suyu tonik guneş kremi koruyucu ve peeling ve kil maskesi bakım urunu olarak yeterli arada yumurta bal ve limon ile cildi germekte iyi geliyor . onerilen kremler her ciltte aynı sonucları vermiyor bazılarına iyi gelirken bazılarına zarar veriyor neticede kimyasallar var bize neyin yararlı neyin zararlı olduğunu bilmiyoruz. o yuzden doğal urunlere yonelmekte fayda var. he buarada gunde 10 dakika yuz yogası yapmayı ihmal etmeyin vucut kadar yuzunde spora ihtiyacı vardır . kalın sağlıcakla