Merhaba arkadaşlar, bugun sivilce icin cildiyeye gittim ve inanın cok pişmanım. Dun gece cenemde 2 tane sonmuş 2 tane de ici iltihap dolu sivilcelerim vardı. 1 kaşık elma sirkesiyle 1 kaşık suyu karıştırdım pamukla yuzume ozellikle o sivilcelerin ustune surdum. Sabah kalktığımda iltihaplı sivilceler sonmuştu. Randevuyu onceden aldım diye sivilceler sonmuş de olsa gittim doktora. Cunku bende 2 3 tane de olsa hep cıkıyor sivilce. Doktor antibiyotik ve jel yazdı zaten cok da yok dedi yolladı. Ne zaman gitsem boyle oluyor. Sivilce uzerine surulecek kremler veriyorlar halbuki cıkmış sivilceyi limon da sonduruyor elma sirkesi de. Ben cıkmaması icin cozum arıyordum ama oyle bir şey yok sanırım kabullendim artık. Ne yuzunu şoyle temizle diyor ne bir oneri suruyor aynı ilacları verip yolluyorlar. Antibiyotik kullanınca bir ay rahatsın sonra yine başlar her gun cıkmaya. Sizlerinde benim gibi tek tuk ama surekli cıkan sivilceleriniz varsa (ki benim sivilcelerimin hepsi iltihaplı) cozumunu de bulduysanız lutfen yazın bana