merhaba daha oncede acmıştım ama yeni birşey buldum ve sizlerle paylaşmak istiyorum herkez zeytin yağı limon buğday yağı yazmış ama buğday yağı tuylendiriyo hatta kıllandırıyo

yeni bir tarif buldum yapıyorum ve cok daha etkili bir kaba 3.5-4 corba kaşığı kil dokun ardından bi su bardağını alın buyuk icine 2.5 corba kaşığı kaşığı maden suyu dokun 1.5 corba kaşığı rosense (yuzde yuz doğal ve katkı kimyasal madde yok) markalı gul suyu dokun ceyrek limondan biraz daha buyuk limon kesin icine sıkın ve karıştırın ardından kilin icine 3 damla elma sirkesi 3 damla kayısı yağı dokun ve ardından bu karışımı ekleyin kilin icine bu sırada siz buhar banyosu yapın yuzunuze iyice gozenekler acılsın ki kil daha fazla temas etsin 10-15 dk yaptıktan sonra yuzunuzu doğacı kayısı sabunu ile yıkayın kuruladıktan sonra o sırada suyu cekmiştir kil ardından 1 cay kaşığı elma sirkesi ve kayısı yağı dokun iyice karıştırın yuzunuze surun kuruma suresine gore 20-30 dk bekletin ılık su ile yıkayın sabahta kayısı sabunu ile yıkadıktan sonra donun yuzunuzde ki değişime bakın evet biraz pahalı ama yaz geliyo sivilce izleri oz guvenimi zedeliyor o izlerle yazın gezmek istemiyorum 1-2 ay sıkıntı cekerim yazında guzelce gezerim

haftada 3 kere yapın bunu değişimi gozlerinizle goruceksiniz