Arkadaslar malumunuz bu aralar fazla defoluyum Dun gittiğim cildiye doktorumu cok ovmuşlerdi,giden ve faydasını goren arkadaslarımda var. Gittik gorduk

Benim yuzumde hafif sivilcelenme sivilceden cok izi vardı. Son aylarda sırtım ve kollarımda buna dahil oldu hormonlarım sebebiyle Erkek kardesime sivex ve benzamycin yazdı -bunları kullanmıştım benzamycin yarar gibi olmustu- Banada nadixa krem ve değişik birşeyler yazdı bu değişik dediğimi eczacı yapıcakmış ozel bi ilacmış recetem elime gecince insallah yazıcam burayada :82: Eczacının dedigine gore bu yapma ilac cok faydalıymış sivilceleri kurutuyormuş izleri geciriyormuş sivilce izi haricindeki izlere bile surebilirmişimm inşallah yarın yapılınca surucem -nasıl kullancam onu bile bilmiyorum. Ayrıca cildiyeci La Roche'nin yuz temizleme jelinide yazmıstı eczacı La Rochenin dermokozmetik oldugunu iyi gelebileceğini ama Babe'nin daha iyi oldugunu soyledi. Roche yağlanma yapıyormuş ama Babenin jeli yağlandırmıyormuş. Aldım,iki gundur sabah akşam kullanıyorum ve gercektende harika diyebilirim. Yuze bir ışık veriyor ferahlatıyor.

Sorum ise şu: Nadixa cok yağlı gibi geldi bana surdum şu an yuzumde ama cildim emmedi bile,yağlı olması korkuttu beni. İyi geliyor mu yada calışma mantıgı nedir bu kremin kızlaaar Birkac yerde sivilceleri arttırıyor sonradan yavaş yavaş kurutuyor diye okudum ama tarlaya doncekse suratım kullanmiyim ben bunuu