Arkadaslar benim yuzumde sivilce var ama pek fazla degil ve onceden kalmis lekelerim var. Ilk bas bu maskeyi tvde duydum bi erkek cildiyeci soyluyordu ve kesin konustu bildigimiz yogurdun ilk bi suyunu suzuyoruz (1yemek kasigi yogurdun) ve icine 1y.k kil koyuyoruz karistiriyoruz ve haftada 1veya iki kere yuzumuze suruyoruz 15-20dakika bekliyor yuzumuzde kurumus oluyor ve yıkıyoruz tabi yikarken biraz ugrastiriyor. Doktor kesin konustu 1ay sonra gecicek ve bana tesekkur ediceksiniz falan dedi bu maskeyi 2haftadir yapiyorum sivilcelerimi aninda kurutuyor lekelerimde suan kuculdu ve burnumdaki siyah noktalar da azaldi. Doktor beyaz kil dedi ve ben aktardan kil alirken beyaz oldugunu unuttum ama aldogim yerdeki adam cildin yagli mi kuru mu diye sordu bende sivilceli cilt yaglidir mantigiyla yagli drdim yesil kil verdi ya kil kildir iste hepsi isey yariyor arkadaslar muhakkak sizde deneyin o aktarci bana ona gore vericem yagli mi kuru mu dedi demekki benim cildime uyan oydu. Kizlar eger sizde uygularsaniz bana yazin sonuclari tabi ilk yapista buyuk bi degisiklik olmadi ama burnumdaki siyah noktalar azalmisti