Kızlar gercekten bu benim 13 yaşımdan beri cektiğim bir sorun.Şuan 22 yaşındayım gecmedi hala.Yuzumde yanak bolgesinde deri altında yağ kisti var nodul gibi.13 yaşımda durup duruken kendiliğinden cıktı ve hatta o zamanlar cıban gibi cıkmıştı nohut tanesi buyuklugunde ve yasadıgm anıları asla unutamayacagım herkesın dehsetlı ve o meraklı bakısları ( Doktora gittik ama o kendı kendıne gecer elleme dedıler.Bir sure sonra sondu ama deri altımda kaldı.ve hic gecmedii!!.Ve sonra obur yanağımada sıcradı yanaklarımın altında bildiğiniz elime gelen yağ kistimi diyim nodul mu diyim bezemi diyim artık bu tarz oluşumlar var.Mercimekten nohut buyukluğune kadar değişen kistlerim var.Elime geliyorlar yumuşak yumuşak derimin altından.Allahtan o yaşta başıma gelen şey daha başıma gelmedi umarım bir daha yaşamam.Yani dışarı kabarmıyorlar şişlik şeklinde.Ama mesela yuzume bakan biri cildime dikkatli bakarsa mesela ışık altında falan olursam cilt dokumun sorunlu oldugunu gorur gibi hissediyorum.Sanki belli oluyorlar cildimde bozuk yol goruntusune benzeyen bir goruntu oluyor.Bunu cok takıyorumErgenlikten beri akne sorunu yaşıyorum ama bu farklı Gittiğim 3-4 dermatolog buna birşey diyemedi.İyi huylu bunlar korkulacak birşey yok demekten oteye gitmedi.Operasyonla bunları aldırmak o bolgede koskocaman bir cukur kalmasına neden oluyormuş ve tekrar cıkıyorlarmış.Ama illa ki bir yontemi vardır di mi?Gercekten sivilce falan neyse ama deri altıma gomulmuş bu illetten nasıl kurtulurum ?? Lutfen başına boyle birşey gelen varsa paylaşssın bir cozumunu bulduysa.Erkek arkadaşım olsa benim yuzume dokunmasından yanağımı opmesinden bile cekinirdim bu yuzden.Yardımlarınızı bekiyorum