Ergenlik cağında ozel donemlerimde tek tuk sivilceyle uğraşıp 25 yaşından sonra yuzumun gayet sevimli(!) sivilcelerle dolması elbette ki moralimi bozdu*. Sırf bununla da kalmadı bir de siyah noktalar yuzumu ziyarete geldiler. Başta dermokozmetik urunler olmak uzere bircok urune sağlam paralar harcadıktan sonra Surp Pırgic Ermeni Hastanesinde gorevli Uzm. Dematolog Dr. Serkis BARIŞ'ın tavsiyesi uzerine Sebamed'in "Clear Face Serisi"ni kullanmaya başladım ve cok memnunum. Sizlerle de paylaşmak istedim. Serinin uygulanışı şu şekilde:
Cildimi temizlemek icin ilk olarak Clear Face Kompakt sabunla yuzumu yıkıyorum. Sonra aynı serinin derinlemesine temizleyici toniğini uygulayıp ardından nemlendirme amaclı olarak clear face bakım jelini kullanıyorum. Jelin ince bir tabaka halinde surulmesi onemli. Cilt bakım rutinine devam etmeden once tamamen emilmesi icin birkac dakika bekliyorum. Sonrasında clear face renkli sivilce ortucu kremi sadece sivilceli bolgeye kapatıcı olarak uyguluyorum. Krem fondoten gibi; ama cok işlevli... Bir yandan cilt kusurlarını kapatıyor, diğer yandan da tekrar sivilce oluşumunu engelliyor.
Sebamedin bu serisi hem sivilceleri, hem de siyah ve beyaz noktaları engelliyor. Akne bakterilerine karşı koruma sağlıyor ve boylelikle de yeni sivilce oluşumuna engel oluyor. Ben birebir faydasını gordum ve gormeye de devam ediyorum. Oncesinde kullandığım tum pahalı urunler yuzumdeki sivilceleri yaydı ve siyah noktalar gitgide artmaya başladı. Ancak bu seri hem şikayetlerimi azalttı, hem de cildimi yumuşak ve puruzsuz yaptı. Yani hanımlar şiddetle tavsiye ediyorum, ustelik urunler cok da hesaplı...
Tum guzellikler sizinle olsun