Arkadaşlar CC krem diye bir urun cıkmıış aranızda kullanan var mı? Acıkcası bir kac ay once duymuştum kore menşeili bir krem bb kremi gibi ama daha ustun ozellikleri varmış. BB kremi gibi sadece renk kapatma ozelliği olmayan lekeler icin onarıcı cilde aydınlık ve parlaklık veren leke ve izleri acabilen ve besleyen bir urun olduğu yazıyor. BB kremi kullandım nivea rimmel vs bir cok urun hicbirinden memnun kalmadım missha perfect diye koreden satın aldığım bb kreminden ise cok cok memnunum aslında bitti 2.sini aldım lekeleri vs cidden kapatıyor uzun sure kalıyor ve cilt tonumun en az 3 ton acık rengini surmeme rağmen muhteşem duruyor. CC kremini merak ettiğim icin yine koreden platinum cc cream sipariş ettim denemek icin ama aranızda deneyen olduysa tecrubelerini yazarsa cok sevirinim.
Lekeleri yok etmek icin bir cok yontem denedim karbon peeling, kimyasal peeling, prp vs cok işe yaramadılar. Ebson bir kac doğal yontem (piric suyu vs ballı muzlu vs..) onlarda sadece lekelerin biraz rengini actı ama tabi kahrolasıcalar acılsa bile guneş kremleriyle gezmeme rağmen bi bakıyorum yine koyulaşmışalr