Kızlar merhaba

Ben 22 yaşındayım ve maalesef hep problemli bir cildim oldu ergenlikten beri hep var bu durum.Sivilceler akneler onların kalan izleri 2.5 sene once rooaccutane kullandım 8 ay neredeyse.Cildimde cok anormal boyutta akneler yoktu ama gene de rhatsız ediciydi baya.neyse ilac gecirdi ama kullandıktan sonra sanrm iyice savunmasız oldu nemsizleşmeye başladı.6 ay sonra da aknelere merhaba hemde oncekinden cok daha fazlaca bu sefer hic cıkmayan dekolte bolgemde bile cıkmaya başladı ve hala da var delik deşik oldu resmen o bolgem.Gecen sene yine bir dermatologa gittim ama bana topikal kremler verdi.Biraz hafifledi sonra bıraktım.Yaz zamanları biraz artıyor kışın daha hafif.Yağlı ve geniş gozenekli siyah noktalı bir cilt yapısının yanında nemsiz hassas banyodan sonra tamamen gerilen pullanan kaşınan bir cilt yapım var son 1-2 yıldır var ozellikle ve son gunlerde 1 haftadır beni cok rahatsız ediyor.Nereye hangi cilt bakım urunu satan yere gitsem cildiniz ne kadar nemsiz diyorlar. Kendimce bir takım şeylerle cilt urunlerle cildimi yatıştırmaya calışıyorum.Ama yazla kışı bir arada yaşıyorum resmen ozellikle son 1 haftadır cok feci roacctune etkisi gibi bir kuruluk var cildimde krem surduğum halde yetmiyor yine aynı oluyor.Yağlanma o kadar olmuyor bu aralar.Banyoya girsem cıksam cildim gergin hassas kaşıntı yapıyor alnıma resmen gerginlikten.Birde rahatsız eden diğer durum cilt derimin kalın olması resmen kose gibi parşomen kağıdı gibi.Yumuşacık değil.Kalın kaba bir cilt yapısı var.Nem maskesi ve nemlendirici surunce ancak yatıştırıyorum gerginliği.Ne yapmam lazım şaştım kaldım artık ne yapacağımı bilemiyorum benim gibi olupta bu sorunu aşanlar varsa yardım istiyorum.Kaba nemsiz dengesiz cildimden nasıl kurtulurum?Memnun kaldığınız dermokozmetik urunler varsa onları da yazabilirsiniz.Cilt bakımı yaptırıp memnun kalanlarda neresi olduğunu yazabilir.Artık bunaldım gercekten sanırmm stres yaptıkcada artıyor bu durumum.Doğal maske tarifleride olabilir ya da nasıl bir metodunuz varsa fikir verin bana lutfen.Şimdiden sağolun