Merhaba kızlar,

Işyerinde beraber calıştığım bir arkadaşım var, kendisi Rus ve bu maskeyi o tarif etti.Teyzesi haftada iki kez uyguluyormuş ve cildi cok guzelmiş.Doğal olduğu icin cildime bir yan etki yapacağını duşunmedim ve aşağıdaki maskeyi duştan sonra cildime uyguladım.20 dakika bekleyip kuruduktan sonra suyla duruladım.Cildim yumuşacık oldu, tertemiz gorunuyordu.Umarım işinize yarar.Şimdi yapılışına gelelim...
Bir miktar karbonat alın kucuk bir kaba koyun.Aynı oranda tuz ( cildimi hafif yaktığı icin karbonattan daha az koyuyorum ben artık).Bu karbonat ve tuzun uzerine her zaman kullandığınız yuz yıkama jelinden bir buyuk dalna damlatın.Ben kullanmadığım loreal marka jelimden koyuyorum.Sonra hafifce karıştırıp banyodan sonra temiz cildinize surun ve dediğim gibi 15-20 dakika sonra durulayın.Benim cildimi cok rahatlatıyor ama hassas ciltliyseniz tuz biraz yakabilir az koyun derim, zaten zamanla ayarlar duruma gelirsiniz.Ben son yaptığımda,karışımın icine evdeki e vitamininden bir ampul,c vitamininden bir ampul ekledim,amacım vitaminleri bitirmekti )
Bana iyi geldi umarım size de iyi gelir kızlar...
Sevgiyle kalın,

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gonderildi