normalde bu konuyu mesaj olarak da uygun konunun altında yazdım ama cok guncel yazışmalar olmadığı icin ve bugunde başıma cok fena bir şekilde dert actığı icin ayrı konu olarak yazmayı uygun gordum.
KK'Da ve daha bir cok blogta, videoda pişik kremi mucizesi diye paylaşılan şey benim yuzumu mahfetti... tum kremleri genellemek doğru olmaz ben sudocrem kullandım. hepsi aynı şeyi yapar mı bilemiyorum. ama en cok ovulen kremde buydu pek cok marka icinde.. neyse konuya geceyim.
" SUDOCREM kullandım... lekelerimi acmadı.. sivilcelerden emin değilim biraz kuruttu gibi ama oyle yok surunce leke bırakmıyor falan değil yani.bunlara benzerleri zaten okudum KK forumda da. genel şikayetlerdi.etki edip etmemesinden daha buyuk bir zarar verdi bana... 1 haftadır aralıklı olarak kullandım ben iyiki de oyle yapmışım. allahım o da ne?? yuzumde simsiyah 2 tane kocaman nokta gibi bişi oldu. once siyah nokta cıkmış dedim ( yok aslında bende siyah nokta pek cıkmaz. cıksada oyle gozle gorulur turden olmaz cok. gozeneklerim cok sıkı cunku.) kocamannnn BİR SİYAH NOKTA PARDON 1 DEĞİL 2.... sonra sıkayım dedim. siyah nokta da değil herhalde cıkmıyor yuzumden.guneşte baktım buyutecli ayna ile kahve ama koyu kahve bişi... NOKTA... HEMDE 2 TANE... napıcam bilmiyorum.. bir de gecmezse yandim.....!!!rezalet... sivilce iyiydi yani bunun yanında. ne olduğunu bilen var mı??nası gecer ki bu lanet şey?