surekli olmasa da sivilce problemi yaşayan birisiyim, her hafta sivilcem cıkıyor. resmen kabarık oluyor sıkmak zorunda kalıyorum ama oyle olunca da izi kalıyor. internette gezinirken tesadufen dr. feridun kunak'ın bir tonik tarifini okudum ve hemen yaptım. yaklaşık 4 gundur uyguluyorum ve sonuc:
suratımda kabak gibi gozuken sivilceler yok olmuş! elleyince kabarıklık var ama aynada bakınırken sivilce gozukmuyor. sonmuşler sanırım

1 tutam veya 1bucuk tatlı kaşığı lavantayı 1 bardak suda yalnızca 2 dk kaynatıyosunuz. kaynadıktan sonra 2 dk ustu kapalı olarak demlenmeye bırakıp suzuyosunuz. ılıdıktan sonra bunu CAM bir şişeye veya CAM kavanoza dokuyoruz. (ben kucuk kolonya şişesine doktum daha pratik oldu) 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 10 damla kadar limon sıkıyoruz. ve karışımımızı HER ZAMAN buzdolabında saklıyoruz!!!
geceleri makyajımızı temizledikten sonra, bu toniği pamuğa dokup sivilceli bolgelerimizi siliyoruz. sabah uyandığımızda da temizleyici veya sabun ile yuzumuzu yıkıyoruz. işte bu kadar