kızlar ben daha 17 yaşındayım ama tuy problemi yaşıyorum... bakın anlatayım size goğus aramdan gobeğime doğru tuylenme var gayette belirgin sonra kasıklarımda tuylenme var diz kapağımla baldırılarımın arkasında tuylenme var lutfen yardım edin ya gobeğimdekileri eldivenle alıyorum daha kalın cıkıyorlar ve gittikce yayılıyorlar annem bu sorunumun sadece bacaklarımda olduğunu biliyor yani sadece bacaklarımda fazla cıkıyor diye biliyor bu boyutta olduğunu bilmiyor. şuan kucuk bi ilde yaşıyorum ve burda doktor olarak gidebileceğim iyi bir yer yok bursaya gitmeyi duşunduk ama yaz tatilinde falan hep dersanem var seneye sınava gireceğim ders calışmam gerek . yani bursaya gidince doktor her ay kontrole cağırıyomuş diye duydum ona her ay gidemem ancak uni. sınavından sonra ... sizlere sormak istediğim şuan bunlarla baş edeceğim bi yontem var mı doğal yoldan nerden başlayacağımı bilmiyorum inanın moralim cok bozuk alttan cıtcıtlı badisiz hayatta yapamıyorum gobeğim falan gozukur diye arkadaşlarımın yanında ustumu dahi değiştirmiyorum :26:

amcamın kızı var evli onda da aynı sorun var bi onunla konuşabiliyorum oda doktora git diyip duruyor erteleme diye kızıyor ama doktora gidince devam etmem gerekecek surekli gidemem şuan inanın vaktim yok okul dersane ne ara her ay bursaya gideceğim ben ya inanın psikolojim bozuldu bir yerde bana bişey olsa hastaneye kaldırsalar o kılları gorecekler diye odum kopuyo tavsiyeleriiniz neler?