Başka bir konuya da yorum olarak yazdım ama gorunmeyeceğini duşunuyorum bu yuzden konu actım. Arkadaşlar ben Ankara'dayım ve şu an bir ozel tıp merkezinde koltukaltıma lazer uygulatıyorum. Dokulmeler azalmalar iyi guzel lakin yapan kadın cok suratsız. Gidince cok rahatsız oluyorum. Soru sormama bile izin vermiyor, boyle bir artistik tavırlar icerisinde. Kontrol seanslarınız var mı diye soruyorum gidiyor cevap vermeden geri donduğunde bir daha sordum yok diyor. Koltukaltı icin memnunum şimdilik dişimi sıkıp devam ediyorum oraya koltukaltı bitine kadar 4-5 seans daha dayanabilirim o suratsıza.:18:

Gel geleliiim genitale lazer yaptırmak istiyorum, ağda sıkıntısını anlatmaya gerek yok zaten Ama mahrem bir bolge sonucta ve ben kuafore ağdaya bile gitmem şimdi cok utanırım buyuk buyuk ihtimalle. Ve korunması gereken bir bolge olduğundan, hem hijyenik, hem ekonomik, ozellikle de guleryuzlu ve insanı rahatlatan, biraz olsun utanmasını azaltan sevimli insanların olduğu merkez onerileri istiyorum sizden. Lutfen bu benim icin cok onemli :2:

Merkezler Kızılay'da olursa evime yakınlığı bakımından cok cok iyi olur. Acıkcası taa Etimesgutlara falan gitmek pek işime gelmiyor
Merkez adlarını ozel mesajla konuşabiliriz yada yorumla yerlerini tarif edebilirsiniz, isim vermek yasak ya.. :/

Coook teşekkur ederim şimdiden. Kılsız gunler!