Merhaba arkadaşlar,
Ben tam 2yıldır bu 3 problemle başa cıkamıyorum..
Bikini Bolgemde cok fazla kıl var.. Vajina ise tam bir ormanlık alanı.
Ben daha 15 yaşımdayken sacma sapan bir merak yuzunden jilet kullanmaya başladım her 2gunde 1 kullanıyordum. Ve kıllarım aşırı derecede arttı. Bikini bolgemde cımbızla almaya başladım bi ara 3-4saat uğraşıyordum ama bu sefer de buyuk buyuk sivilcelerde kıl batmaları oluyor ve pek azalmadı. Ağda yaptırmak istiyorum ama ben kendim yapmak istiyorum cunku bu halde kuafore falan gitmeye utanıyorum.
Aceba ağda yapsam bu sivilcelerden kurtulurmuyum?.. Ve ağda yaparken bolgeyi uyuşturmak icin herhangi bişey kullanılırmı bilginiz varsa soyleyin lutfen ben diş etini uyuşturmak icin kullanılan o ilacı denemek istiyorum.
Gecen yıl bi epilator aleti aldım.. Kıllarımı incellti azalttı ama bu seferde batmalarım sorun oldu ve bende onları sıka sıka bacaklarım savaş alanına dondu. Bikac kez jiletledim şimdi buyumesini istiyorum ardından kendim ağdamı yapacağım. İnşallah işe yarar..
Ve son olarak popomdan hic jiletle falan almamıştım bi seferinde veet krem dokucu kullandım ve ardım popomda bi suru kucuk kırmızı sivileceler var.. Aceba orayadamı ağda yaptırsam ne dersiniz..

Lutfen yardım edin bana bu yaz sıcağında havuza bile gidemiyorum