Merhaba Arkadaşlar, ilk defa lazer epilasyon yaptıracağım ve ciddi bir araştırmanın icine girmiştim ki bu forum ile karşılaştım, hemen tavsiyelerinizi alayım dedim ve kaydoldum. Tum vucut yaptırmak istiyorum, fiyat olarak cok pahalı olmasın ama cok ucuz olmasın diyenlerdenim cunku sağlık bu sonucta.
Alsancaktaki yerlere baktım, birkac yere girdim cıktım ama apartman dairelerinde ufak dar yerlerde yapıyorlar, cok ferah gelmedi bana, artı her seferinde trafik problemi ve parkyeri problemi var.
Balcova'da oturduğum icin buraları araştırdım, dokuz eylul universitesi hastanesi karşı tarafında kırciceğinin arka paralel sokağında bir yer icime sindi. Yerin ismi Ozel Essi Polikliniği. Cok buyuk, tıp merkezine benzeyen, 2 katlı mustakil bir bina, acık otoparkı var, arkasında kocaman bir bahcesi var ve dekorasyonu cok luks gorunuyor. Kısacası benim şuana kadar gezdiğim en guzel yer ve tum cihazlar teknolojileri varmış. Fiyatları o luks yere gore makul gorunuyor.
Eğer buraya giden varsa, deneyimlerini anlatırsa cok memnun olurum. Onumuzdeki hafta karar verip başlamak istiyorum artık, yaz oncesi en azından rahatlarım biraz. şimdiden herkese teşekkurler.