arkadaşlar lutfen yardımcı olun valla cıldırcam ya.ben bayadan beri bacaklarıma genitalime jilet vurduğumdan tahmin edersinizki hertarafımı berbat ettim.neyse kıllar gurleşti başedemedim fln derken lazer yaptırayım dedim.as lazere uzun araştırmalar sonucu gittim.tum bacak genital ve koltuk altı yaptırdım.ilk seansımdan 15 gun gecti,banada herkes gibi nemlendirici satmaya calıştılar ama daha once yazılanları okuduğum icin almadım.lazeri yapan bayan evet iyi calışıordu allah var hakkını yiyemem.ama kremde krem kremde krem itti beni.neyse gelelim kıllara..dokulenler oldu ama esas bomba benim bacaklarım ne cıktı ne uzadı ne dokuldu oylece nokta nokta kaldılar.batık gibi.kontrole gittiğimde kadın yalandan baktı cok guzel calışılmış ama batık losyonu alcan yapcak bişiy yok dedi.sanki o kremi kullanmadığım icin bacak boyle kalmış gibi konuştu.okadar para veriosun yazık bak bu kremi al fln dedi.ağlıycam kızlar sinirden oyle nokta nokta kaldım jiletten farksıız yani.dokulmedi.neyse tamam dedim cıktım kremin fiyatını sordum 130 tl dedi.yuh dedim ya.bu ne almadan cıktım.şimdi intermette fln araştırıorum ama lutfen ayrdım edin ya lazerle kurtulcam sandım gene bişi cıktı başıma ne yapcam ben bu tuylerle.
varmı başına gelen lutfen yardım.